24h i Stockholm.


 

24 timmar i Stockholm summerade i 11st bilder. Åkte återigen norrut med tåg denna vecka med jobbet och denna gången var slutdestinationen Stockholm. Vi skulle fotografera ett samarbete med fina Alexia Kafkaletos och detta gjorde vi på magiska van der Nootska Palatset på Södermalm. Och utöver en plåtning hann vi även med att bo på magiska Hotel Frantz och äta god mat på Borasco. 24 riktigt fina timmar, men nästan ännu skönare att komma hem. Haha denna vecka har inneburit mycket jobb i olika städer så när fredagen kom igår och jag jobbade hemifrån för första gången på länge var det SÅ välkommet.

Nu: nu är det lördag, solen skiner och här på västkusten tar vi sikte på långpromenad. Hoppas ni mår bra, trots oroligheterna i världen ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *