Hej från drömhemmet.


 

Hej från Södertälje! Jag befinner mig återigen i denna stad tillsammans med Ellos för att fotografera hemma hos fantastiska Angelica och hennes magiska hem. Även om jag bara träffat Angelica en gång innan och besökt hennes hem en gång tidigare så känns det som att komma hem på något sätt. Angelica är världens gulligaste och hennes hem? Ja, jag vet inte vart jag ska börja. Detta hem får mig att bli tokig av längtan till mitt eget hus någon dag. Så mycket inspiration och på många sätt likt mitt alldeles egna drömhem. Ska göra affirmationer och moodboard på studs när jag kommer hem. För drömhuset; ja det vill jag snart ska bli mitt så jag kan få ett lika vackert och inspirerande hem som Angelica.

 

2 kommentarer till “Hej från drömhemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg