Dags att ta fram sommarklänningarna.

innehåller adlinks

Blommig klänning – HÄR / Loafers – HÄR / Skinnjacka – HÄR / Örhängen – HÄR

Äntligen visar temperaturen på +15 grader och att gå barbent är nu inte längre bara en avlägsen längtan utan faktiskt verklighet! Och ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR att gå barbent! Hade gärna gjort det året runt, men kanske är det just det som är tjusningen; längtan?

Hur som helst så knåpade jag ihop ett litet kollage med fina saker (längesen jag gjorde detta, SÅ kul ju!). Och det slog mig när jag gjorde detta att jag inte äger någon skinnjacka. Alltid tyckt att jag inte riktigt passat i det, men får nog tänka om nu. Vansinnigt snyggt till alla sommarklänningar ju, håller ni inte med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg