I annonssamarbete med stronger

20% rabatt på grymma träningskläder från svenska märket Stronger!


 

Hej mina favoriter! Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter några dagar i södra Frankrike. Jösses så mycket resor med jobbet det varit det senaste – väldigt tacksam dock över att få möjlighet att se så många vackra ställen i världen. Tänk vad mycket fina platser det finns ♥ Något annat som jag är tacksam över är ett nytt samarbete tillsammans med det svenska märket STRONGER. Ni som följt mig genom åren vet att jag ständigt återkommer till ett par märken när det kommer till träningskläder och Stronger är definitivt ett av dem. Köpte mina första träningstights från märket redan 2015 och har sedan dess älskat dem!

Jag är ju en person som älskar färg och mönster och därför har min träningsgarderob ungefär till 95% bestått av just färgglada och mönstrade plagg. Men ni vet; ibland är det klassiska faktiskt det snyggaste och jag har saknat lite enfärgat och klassiskt i min träningsgarderob. Så det som fick klickas hem denna gång var fantastiska basplagg som jag vet kommer funka vid varje träningstillfälle. Låt oss ta en titt.

 

 

Först ut är dessa shorts. Ett par bikershorts i kortare modell som dessutom har fickor på sidorna av benen. Yes, ni hörde rätt! Inga mer bekymmersrynkor kring vart du ska ha mobilen eller nycklarna under din promenad utan här kan du enkelt stoppa ner dem i fickorna. Älskar också att det är en tunn gummilist i änden på byxbenen vilket gör att shortsen verkligen sitter på plats utan att glida upp under träningspasset.

 

 

Andra plagget på tur är denna sport-bh med smala axelband och lite djupare ringning i ryggen – HUR snyggt? Den är verkligen otroligt bekväm och lämpar sig för lugnare träningspass så som promenader eller yoga.

 

 

En vit t-shirt funkar alltid och jag önskar verkligen ni kunde känna på detta material. Tyget är heeeelt otroligt. Mjukaste och skönaste jag haft på mig. Denna kommer jag bo i under sommaren och använda såväl på promenader, som mysplagg hemma och till och med till en kjol eller ett par slitna jeans. Den lite boxiga modellen är väldigt luftig och skön.

 

 

Sist men inte minst: ett par klassiska svarta, långa träningstights. Bekvämt plagg som fungerar såväl på promenader som högintensiva träningspass. De är följsamma, squat-proof och svettavisande. 10 av 10 poäng, helt enkelt.

Och vill ni klicka hem något av dessa plagg, eller något annat i träningsväg från Stronger så får ni nu 20% rabatt om ni anger koden ASTORM20 i kassan. Så behöver din träningsgarderob uppdateras med ett par shorts inför sommaren, en ny sport-bh för joggingpassen eller ett par sköna mjukisar för dagar på landet så passa på att få lite rabatt genom att använda min rabattkod ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg