3 dagar i södra Frankrike.


 

I början av denna vecka (måndag, tisdag, onsdag) befann jag mig i en liten by i södra Frankrike. Genom jobbet var vi där och skulle plåta en ny kampanj tillsammans med profilen Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Och plåtningen skulle alltså äga rum i hennes bostad i den lilla franska byn.

 

 

Så efter en lång resa med mellanlandningar under måndagen kom vi äntligen fram och möttes av den mest lilla pittoreska, franska by jag skådat. Här blandades tränga gränder med kullersten, färgglada byggnader, slingrande växter och målade trädörrar fyllda av patina. Det ÄR verkligen så vackert i länderna kring medelhavet, wow! Och taxin från flygplatsen släppte av oss precis utanför Kristins vackra hem där vi möttes av ett varmt välkomnande och visades runt i den 3 våningar höga lägenheten, hus eller vad man nu vill kalla det. Wow alltså. Det var magiskt.

 

 

Efter att ha beundrat bostaden, blivit bjudna på kaffe och frågat Kristin sjuttiotusen frågor om bostaden och byn (hon är så magiskt trevlig) satte vi igång med plåtningen. Brände av ett par bilder till kampanjen innan hela teamet avslutade kvällen med pizza och lemonad uppe på hennes terrass. Riktigt fint. Men med tanke på att vi alla klivit upp ur sängarna och påbörjat resdagen någonstans omkring 04.00 på morgonen var vi ganska slitna så det blev tidigt i säng. Några av oss bodde på ett B&B och vi andra hade hyrt en magisk lägenhet via AirBnb som vi bodde i och stupade i säng.

 

 

Lite blandade bilder från vår lägenhet som jag tog på morgonen innan vi satte igång med plåtningen igen hemma hos Kristin. Alltså, ser ni hur vackert? Förälskade mig i golven, kakelugnarna och alla vackra dörrar. Magi!

 

 

Magiskt var det också hemma hos Kristin under plåtningen. Ovan ser ni lite sneak peeks på bilderna vi tog och på lunchen som Kristin slängde ihop åt oss. Denna tomatpasta var bland det godaste jag ätit – recept kommer!

 

 

Ovan ser ni också lite fler blandade bilder från byn vi befann oss i. Vädret just dessa 3 dagar valde dock vädret att vara lite sämre, både innan och efter vår ankomst var det 31 grader och sol, haha men under vår vistelse var temperaturen runt 23 grader och himlen grå. Men vi hade för det mesta fullt upp med jobb ändå, så det gjorde inte så mycket. På onsdag runt lunch var det sedan dags att påbörja resan hemåt och trots kort vistelse med mycket tid på flygplatser och olika flygplan så var resan ändå magisk. Tack livet för att jag fick möjligheten att upptäcka nya små byar i södra Frankrike. I’ll be back!

 

1 kommentar till “3 dagar i södra Frankrike.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg