Att ha något magiskt bara timmar bort.

 

Bild från Pinterest.

 

Hej på er! Här hemma pågår packnings-kaos för fullt. Jag försöker organisera och tänka på vad som egentligen är nödvändigt att ha med sig, kul att ha med sig och även sålla bort sådant som kanske rent av är onödigt att ha med sig. Med tanke på att jag reser en del genom jobbet har jag blivit något utav ett packnings-geni, men ofta rör ju packningar som dem endast att jag är bortrest 3-4 dagar. Medan nu? Nu packar vi för 3(!) veckors semester!

Vi ska nämligen…. åh jag kan knappt förstå att jag skriver det… imorgon bitti resa iväg på en 3 veckor lång California Roadtrip. Alltså förstår ni hur kul?!! För er som inte vet så har både jag och min kille alltid drömt om en resa som denna och vi bokade faktiskt resan första gången våren 2020 för att åka i oktober samma år. Men så bröt pandemin ut och den varade ju i drygt 2 år så någon resa till USA under denna period var det inte tal om. Men i somras, i somras såg vi vår chans och bokade. Och det har liksom känts som så långt bort i tid att det nu, bara timmar kvar till avresa, är svårt att greppa. Kan liksom inte förstå att vi ska befinna oss i San Francisco imorgon eftermiddag. Galet!

Det ska i alla fall bli MAGISKT! Och jag tänker att jag ska uppdatera er under resans gång, både på Instagram men även här på bloggen. Längtar så mycket till allt kul vi kommer få uppleva, majestätiska vyer att beskåda och tusentals bilder att ta. Dröm!

 

Hoppas ni vill följa med ♥

(vill ni ha dagliga uppdateringar får ni det enklast via Instagram – @annastormphoto )

 

3 kommentarer till “Att ha något magiskt bara timmar bort.

  1. JA å tänk att få följa med på denna resa.
    Ha det så skönt trevligt härligt osv
    Ser framemot denna resa
    Var rädd om er och NJUT!
    Kram Stina

  2. Önskar er en magisk resa. Jag, min man och våra två barn tillbringade tre veckor i Kalifornien sommaren 2018. Så häftigt! Vi startade också just i San Fansisco. Njut!!

  3. Nu har ni säkert koll på vad ni ska göra men några tips som man lätt missar längs med highway 1. Om ni vill uppleva fin miljö och möjlighet att ta vackra bilder, helt klart värt en liten avstickare 17-mile drive, vid Pebble Beach, liten avgift för att köra igenom då det är ett gated community.
    Hearst Castle, helt galet ställe men så värt det och var klart över mina förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg