Stockholm, Borås, Herrljunga.

Hej hörni! Herregud vilken vecka jag är inne i. På 5 dagar reser jag runt till Stockholm, Borås och Herrljunga på jobb. Det är kampanjer för Ellos som spelas in och just denna vecka visade sig bli väldigt mycket på resande fot och inte så mycket tid hemma. Vi började exempelvis veckan i Stockholm och då såg det ut såhär:

 

 

Tågresa upp på måndag vid lunchtid. Betade av lite jobb på vägen upp, men är ju åksjuk så halva tiden fick jag bara sitta och titta ut genom fönstret och lyssna på musik. Fått förlika mig med det nu att jag inte kan läsa, jobba eller annat när jag sitter i bil, buss, tåg eller flyg på grund av att jag blir åksjuk. Lite trist, men sant. Blir ni också åksjuka lätt eller klarar ni ex. av att arbeta med en dator när ni åker bil eller än värre: sitta baklänges på tåg?

 

 

Nåja. Jag kom fram till Stockholm under tidig kväll och tog då tunnelbana till Södermalm och hotellet jag bodde på. Checkade in och beslutade mig för att bibehålla lite rutiner trots resande så jag bytte om till träningskläder och tog mig ner till hotellets gym. Där joggade jag på löpbandet i 30 minuter innan jag gick över till Söderhallarna och köpte med mig sushi till hotellrummet. Åt sedan i sängen och började titta på SVT-programmet ”Sommaren i Grums”. Blev helt såld på programmet, man älskar ju Hanna Hellqvist!

 

 

På morgonen efter fixade jag i ordning mig och sprang sedan ner till hotellfrukosten för att snabbt slänga i mig lite frukost. Är ju tidsoptimist så fick bli en snabb frukost på ca 10 minuter innan jag tog spårvagnen mot norra tornen i Stockholm där dagens plåtning skulle äga rum.

 

 

KBT:ade skiten ur mig och åkte hiss 4 gånger denna dag. För dagens location låg på våning 22 så jag fick hålla andan, kliva in i hissen och försöka tänka bort min extrema klaustrofobi. Tar ju ALLTID trapporna annars, men 22 våningar kände till och med jag att det var lite väl mycket trappor. Så hiss fick det bli. Trots att jag hade panik hela hissfärden upp. Väl uppe var det i alla fall såååå fin utsikt! Och teamet var där; några välbekanta ansikten och några nya. Och här hängde vi och fotograferade och filmade hela dagen.

 

 

Obligatorisk spegel-selfie i ett snyggt badrum. Vi har ju typ Sveriges äckligaste(?) badrum som jag gärna inte spenderar mer tid än nödvändigt i så blir alltid lika förälskad när jag kliver in i stora, fräscha badrum. Goals!

 

 

Efter avslutad arbetsdag tog jag mig tillbaka till hotellet och körde en favorit-i-repris. Träning på hotellets gym följt av take-away från Söderhallarna. Haha glamouröst liv? Både lite tråkigt såklart att vara själv i en storstad och inte ”nyttja” restaurangutbudet. Men med tanke på antalet resor jag gör varje månad blir det ju ganska dyrt att äta ute varje kväll, så av den anledningen fick det bli take-away på hotellrummet denna gång. Och nu testade jag Elli’s falafel vilket får 10 av 10p.

 

 

Nästa morgon checkade jag ut och tog mig till en ny location ute i Årsta. Hängde här en heldag och förutom att fotografera och filma massa fint bjöds det även på smaskigt fika av profilen vi intervjuade till kampanjen. Mums!

 

 

När vi sedan var klara åkte jag pendeltåg mot centralen. Hade 2 timmar att fördriva innan mitt tåg gick så strosade runt lite på stan, spanade på folk och sedan åkte jag hem mot Göteborg.

Och idag? Idag har jag hängt på kontoret i Borås och imorgon blir det en heldags plåtning i Herrljunga. Kul, men jag längtar ändå lite till en lugn helg hemma ♥

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.