Att vara hemma igen.

 

…och så var vi hemma igen! Eller ja, det är måndag idag så rent konkret så har vi varit hemma i exakt 1 vecka. Vi landade på Landvetter kvällen den 24:e september och det var både skönt och kändes som en käftsmäll på samma gång.

Både jag och min kille har svårt att sova på flyg och jag sover aldrig när jag är på resande fot (svårt att slappna av i bil, buss, tåg eller flyg) så även på hemresan (samma som på ditresan) gjorde vi en härlig grej och varvade dygnet genom att vara vakna i 25h. Haha, man ser och mår ju verkligen piss då. Kände liksom att det var SÅ synd att vi hamnade bredvid en av mina förebilder (och även killens); Maja Nilsson Lindelöf på sista planet hem från Köpenhamn. Hahaha, hade SÅ gärna velat gå fram och säga ”hej”, men det var inte läge, om man säger så (hehe varför stöter man alltid på folk man drömt om vid fel tillfälle?)

Nåväl. Första veckan hemma har varit skön, men också lite jobbig. Saknar USA, saknar semester och saknar de lediga dagarna och det fria livet. Och så har jet-lag gjort att vi totalt vänt på dygnet och vaknat omkring kl.03.47 på natten och tyckt att det varit morgon, så vi har klivit upp och sedan, omkring kl. 10.00 på förmiddagen känner man sig typ bakfull. Inte lätt med jet-lag och 9 timmars tidsskillnad när man passerat 30 år, tydligen. Hehe.

Hur som helst. En vecka har nu gått och vardagen rullar på och jetlaggen har släppt. Även om jag är ”OK” med rutiner så är det ju det spontana, fria och lekfulla livet jag lever för – så lite tufft är det allt att vara hemma igen. Men jag klagar verkligen inte, för vi har haft världens mest magiska resa. Tänkte jag skulle gå igenom resan lite dag-för-dag den kommande tiden. Dels för att ni är en del som frågat, men framför allt också för min egen del – så jag kan minnas tillbaka till denna dagbok från USA om 10 år och tänka ”oj, vad mycket magiskt jag varit med om”. Lite så.

Hänger ni kvar här inne och är sugna på lite mer regelbundna uppdateringar och mycket USA-tips?

 

4 kommentarer till “Att vara hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg