Mina mål för 2023.

 


 

Hej på er! Januari månad alltså, gör ni något kul av den? För min del består januari mest av rutiner och det är ganska skönt på något sätt. Jobb, träning och att laga matlådor tar upp en stor del av livet just nu. Men däremellan försöker jag hitta på lite roliga saker och spännande projekt. Har faktiskt ingenting planerat i kalendern närmsta månaden och jag älskar det! För obokat tid möjliggör att jag kan vara spontan och boka in aktiviteter som jag är sugen på, när jag är det. Bland annat har jag skrivit ner lite mål för det nya året. Och punkt nr. 1 har jag faktiskt redan nu tagit tag i och bokat. Så himla kul! Och punkt nr. 4 ska vi starta med i helgen. Har gjort som så att jag skrivit en lista med 10 olika länder. Och varje vecka drar vi ett nytt land som vi ska laga mat från under helgen. Denna helg som kommer står Grekland ”på menyn”.

Jag tycker det är himla kul med mål för ett nytt år eller ny säsong. Och det viktiga för mig är att det ska vara en mix av nivå på mina mål. En del är glädjefyllda och relativt enkla att uppnå medan andra kräver lite mer eftertanke och handling, så som det ska vara. Men alla mål är ”snälla” mot mig och känns lustfyllda och inte som några krav. Viktigt.

Har du något mål för det nya året? Nedan ser du mina.

▪️Gå en skrivarkurs (som ett första steg till min stora dröm: skriva en egen bok!)
▪️Minska skärmtid
▪️Lära mig sätta gränser och respektera mitt värde
▪️Laga mer mat från nya länder/kök
▪️Fortsätta bära färg och roliga klänningar som jag blir glad av
▪️Åka på solsemester

I vårt senaste avsnitt av podden diskuterar vi även några av dessa mål och tar en titt på horoskopet för 2023. Vill ni lyssna på det avsnittet gör ni det här: Storm Checkar In.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg