Att glida runt i morgonrock

Inlägg i samarbete med Hunkemöller.

 

God morgon fredag! Veckans bästa dag är här och efter en arbetsvecka med resor till kontoret i Borås och en rolig fotografering i Stockholm är det skönt att idag, fredag, arbeta hemifrån. Jag har ju den möjligheten att jag under vissa veckodagar faktiskt kan arbeta hemifrån och det är en sådan lyx! Dessa dagar kan jag glida runt i morgonrock (om jag inte har några videomöten, hehe) och dricka kaffe ur min favoritmugg medan jag tar ikapp det sista av arbetsveckan och bockar av min att-göra-lista innan helgen.

 

 

Och på tal om jobb, förra veckan hade vi en rolig fotografering av lingerie och jag blev då så himla sugen på att uppdatera min garderob med matchande underkläder och hållbara nattkläder. Så när det var dags för detta samarbete gjorde jag något jag drömt om (och behövt göra) en längre tid. Jag rensade bland mina underkläder, slängde urtvättade trosor, trasiga strumpor och även min morgonrock som saknade bältet runt midjan. Och så uppdaterade jag med nytt. Sådant som är bekvämt, vackert, mjukt, helt och rent. Magisk känsla!

 

 

Älskar färgen på dessa underkläder – just denna nyans av olivgrönt är en av mina favoritfärger och jag vill helst gå klädd från topp till tå i denna nyans. Fint till exakt alla hudtoner och årstider! Och morgonrocken? Morgonrocken är i fleece och så skön att jag aldrig vill ta av mig den, haha. Så idag glider jag runt i den, är produktiv framför datorn, dricker kaffe ur favoritmuggen och ser fram emot helg. Kanske är du också på jakt efter lite nytt till garderoben? Tipsar då om att Hunkemöller just nu har grymma erbjudanden och aktuella rabattkoder på hemsidan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg