Helgen som passerade.

En snabb tillbaka blick på helgen kommer här (är så dålig på att dokumentera vardagarna, men på helgerna brukar det finnas ett bildsvep).

 

 

Fredag och soool ute! Arbetade hemifrån på dagen och passade på att sticka ut en snabb sväng på lunchen för några minuters promenad i vårvädret! Tänk vad solsken gör för humöret ändå. Magiskt!

 

 

Direkt efter jobbet hoppade jag ur kontorskläderna och drog på mig en klänning och tingeltangel – jag skulle nämligen möta upp bästis på en AW! (så längesedan jag både var på en AW och träffade Sarah, så var alldeles pirrig).

 

 

Vi drog till Olssons Vin och satt på deras ”innergård” där det var fullt av människor, sorl från fredagsfirare och festlig stämning. Vi? Vi drack bubbel och pratade ikapp om livet – finns ingen jag är så tacksam för som just henne. I över 30 år har vi varit allra bästa vänner och det har varit en sådan lyx! Hoppas (och tror) att det blir minst 30 år till.

 

 

Efter AW så kom jag hem till min kille och vi började med fredagsmiddagen. Att få kombinera två favoritsysslor (träffa bästis och laga fredagsmiddag med min kille) på en och samma kväll var det bästa på länge! Så, så lycklig!

Vi lagade dessutom en supergod risotto med saffran, tomat och basilika som var magisk. Delade med mig av receptet på min Instagram och det hittar ni här: recept.

 

 

På lördagen sedan vaknade vi till solsken och hade bestämt oss tidigare i veckan för lyxfrukost. Så vi gjorde fattiga riddare. Halloj så gott! Inte ätit det på ca tusen år så detta var magi för smaklökarna.

 

Sedan drog vi iväg på loppis och mötte upp några vänner. Gjorde tyvärr inga fynd denna gången men var sugna på vidare häng så vi tog oss ut till havet för promenad. Och när vi gick där på klipporna fick jag ett sug på att bada. Kunde inte direkt övertala mina vänner men efter en kluns (sten, sax, påse) gick de med på att förloraren var tvungen att bada med mig. Haha sagt och gjort! Madde var den som förlorade och tillsammans tog vi av oss till underkläderna och hoppade i vattnet. Maddes första kallbad och jag var SÅ impad! Och själv njöt jag, såklart.

Efter dopp, promenad och snicksnack drog jag och Marius vidare till två andra vänner. Där drack vi kaffe och tjötade en stund innan vi åkte hemåt.

 

 

Eftermiddagssol i vår lägenhet ♥

 

Efter en sen lunch och en kort promenad i kvällssolen var det dags för middag. Har de senaste veckorna haft ett sug på fiskgratäng så detta gjorde vi kvällen till ära. Lyxade till det med färsk fisk, färska räkor och krispigt vitt vin som jag köpt i Frankrike. Mums!

 

 

Söndag och efter frukost promenerade vi bort till gymmet för ett benpass. Så härligt att starta dagen med 10.000steg och dessutom ett träningspass. Skön känsla!

 

 

Därefter blev det lunch hemma och efteråt bakade jag blåbärspaj. Kan vara bland det godaste jag vet!

 

 

Medan min kille sedan kollade fotboll på tv hämtade jag ner mina gamla målarsaker på vinden. Jag älskar ju att vara kreativ och förr brukade jag då och då ta fram staffliet och måla. Men nu var det flera år sedan sist så det kändes lite ringrostigt till en början men OJ som jag tycker det är kul! Att bara få vara offline, släppa alla tankar och enbart fokusera på linjer, skuggor, färger och former är min bästa terapi.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Helgen som passerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *