Dags för långhelg och påskledigt.

 


 

Hej på er och hallååååå långhelg! Jag stämplade precis ut från jobbet och framför mig har jag 4 magiska dagar av påskledigt! Så himla skönt och otroligt välbehövligt på samma gång. De sista två veckorna har varit ganska hektiska (men samtidigt SÅ roliga). Jag har jobbat otroligt mycket, varit på Mallorca, rest ner till Skåne, arrangerat liveshoppingar, haft kick-off och kareoke-bonanza med kollegorna och mycket mer. Det har varit full fart. Minst sagt.

Så nu? Nu ser jag väldigt mycket fram emot långhelg, att stämpla ut från jobb och sociala medier lite grann och bara njuta av solsken (förhoppningsvis), massvis med god mat, lite spontanhäng med vänner, skogspromenader, bokläsande och mys.

Vad ser ni fram emot med påsken?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg