I annonssamarbete med annastormphoto

Årets första bröllopsfotografering.

Hej på er! Först och främst; tusen tack för alla hejarop om att bli frisk. Jag VET ju att kristallsjukan går över ”förr eller senare” och hur lång tid jag är sjuk beror lite på omfattningen av kristallerna som lossnat samt om behandlingarna jag gör på egen hand har effekt och så vidare. Sjukdomsförloppet varierar vanligtvis mellan ett par dagar och ett par veckor. Och denna gång var jag dålig i ca 7 hela dagar innan det började vända och bli bättre. Man blir ju liksom hellre bättre ”förr” än ”senare” om vi säger så. Men efter 7 dagar av helvete så vände det ÄNTLIGEN och tur var det; för jag hade en bröllopsfotografering inbokad. Jag var ärligt talat lite nervös innan; hur skulle det gå – skulle jag klara det? Men det gick hur bra som helst (tror det var skönt för mig att fokusera på något annat och inte bara hur jag mådde för ett par timmar).

Det var ett norskt brudpar jag fotograferade på en utav mina favoritplatser; Bjertorp Slott. Och vilken magsik dag med magiska människor! Ska vi ta en liten titt på några av bilderna? Häng med.

 

 

Om du vet någon som ska gifta sig (eller själv ska göra det) slänger jag in en länk till min hemsida där ni kan läsa mer: ANNA STORM PHOTO.

 

2 kommentarer till “Årets första bröllopsfotografering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg