Till julens festligheter.

Paljett-topp – HÄR / Omlottkjol – HÄR / Slingbacks – HÄR / Silvrig paljettklänning – HÄR / Röd paljettklänning – HÄR / Stövlar – HÄR / Blus – HÄR / Paljettkjol – HÄR / Örhängen – HÄR / Byxor – HÄR 

En stor fördel, och något som jag älskar, med att jobba på ett stort mode-företag är all insyn jag får i nya trender och vackra plagg. Själv ÄLSKAR jag denna säsong och att få klä upp mig inför julbord, glöggmingel, julafton och nyårsafton är det roligaste jag vet. För att inte tala om att arrangera dessa mysiga tillställningar med nära och kära.

Kollaget ovan är lite nyheter från Ellos som jag älskar! Den långa paljettklänningar med smala axelband har jag själv klickat hem och kommer representera ordet ”discokula” på nästa julbord, haha.

2 kommentarer till “Till julens festligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg