Välkommen till världen, Gillis ♥

Den 12:e februari kl. 08.27 kom du till världen och jag blev mamma ♥

Hej hej hallå på er från bebisbubblan! 2 veckor har passerat sedan vi åkte in till förlossningen tidigt, tidigt den 12:e februari för vårt planerade kejsarsnitt. 2 veckor har alltså gått där hela min värld har vänts upp-och-ner på det mest omtumlande och fantastiska sätt man kan tänka sig. Jag är mamma, herregud så stort! Tänker att ni kanske vill höra kring förlossningsberättelsen? Tänker i så fall att jag tar det i ett eget inlägg inom kort. Just nu sover min älskade pojk men jag tror han vaknar snart och då finns ingen tid att fortsätta skriva här; haha lille Gillis (ja, så heter han) vill bestämt ligga PÅ mamma 24/7 så det är en utmaning att hinna med något på dagarna nu när Marius återgått till jobbet och jag roddar denna lilla kille själv på dagarna. Men jag lovar att titta in här snart igen med en uppdatering kring förlossningen/kejsarsnittet och livet som nybliven mamma. Hoppas ni vill följa med på denna resa ♥

6 kommentarer till “Välkommen till världen, Gillis ♥

  1. Åh så fin han är! 💜 Stort grattis och lycka till med er söta lilla son! Och vilken GLAD överraskning när jag nyligen upptäckte att du ju är ”tillbaka” på bloggen, det var minsann en hel del att läsa ikapp 😅 (ett kärt besvär). Och fantastiskt roligt om du vill fortsätta dela med dig av det nya livet här!

    1. Tack snälla 🙂 Och så roligt att du uppskattar mina inlägg – hoppas ha möjlighet att uppdatera här lite oftare nu framöver ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg