Tillbaka – uppdatering om sommaren.

Ååh hej på er! Sååå längesen nu – sist jag uppdaterade var ju april(!) och strax därefter blev det någon bugg med bloggen och varje gång man besökte bloggen så slussades man vidare till massa SPAM. Har haft utvecklare som kikat på problemet under våren/sommaren och NU blev det äntligen fixat. Så glad för det!

Så jag är tillbaka! Tänkte det blir segt om jag går igenom allt som hänt de senaste 3 månaderna så jag startar istället här. Just nu pågår sommaren för fullt. Jag och min sambo har 6 veckor ledigt tillsammans i år och det är så oerhört lyxigt. Har lite drygt 1 vecka kvar av vår gemensamma semester innan vi återgår till lite mer rutiner och just nu pågår lite semesterlunk blandat med fix i huset. I tisdags påbörjade vi reparation av våra gamla fönster som behövde lite kärlek. Lite kärlek som vi ger genom att skrapa bort flagnad färg, måla nytt och även kitta om. Ett tidskrävande jobb med en 5-månaders bebis vill jag lova, haha.

Utöver fix i huset kämpar vi också med vår lille grabb vars kvällar o nätter är kaos med sömnen. Varit så de sista 2 månaderna och det var längesen jag sov mer än 1h i sträck nu, vilket märks på energin vissa dagar. Men vi kämpar på.

 

Kikar in o uppdaterar snart igen, så kul o vara tillbaka och skönt att bloggen funkar igen. Hoppas ni njuter av sommaren, vad ni än har för er ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg