Fredagsfika, regn och shoppingsug.

Halloj på er denna regniga fredag! Idag har regnet öst ner prick hela dagen och även om jag lite får lite ångest av höstvibbarna så är det ändå lite mysigt att höra hur det smattrar på rutorna och det varma kaffet smakar lite godare än vanligt. Tog en morgonpromenad vid Gillis första sovstund imorse och gick förbi bageriet och köpte fredagsfika i form av en kardemummabulle (mums!) och konstaterade att jag definitivt behöver inhandla ett par låga gummistövlar till all barnvagnspromenader. Det blir ju i regel 2-3st om dagen och mina nuvarande träningsskor är inte direkt vattentäta utan fötterna blir superblöta varje gång, vilket gör promenaden till något, hmm, mindre trevligt.

Så till 11-kaffet förut scannade jag utbudet av gummistövlar på Vinted och Sellpy. Det är numera mina go-to sidor när det kommer till shopping. Dels finns där SÅ mycket fina och unika plagg, det känns bra med återbruk och det är prisvärt! Man blir ju inte direkt stenrik av föräldrapenningen så då känns det fint att kunna shoppa lite billigare. Och utöver gummistövlar klickade jag hem en ullkappa, två andra höstskor och några plagg till Gillis. Som alltid inför en ny säsong så kliar det i shoppingfingrarna och det är kul att göra en inventering i garderoben och fylla på med sådant jag saknat.

Hur som helst – ser fram emot leveransen. Men först: ytterligare en promenad i regn och sedan ser jag fram emot fredag med min kille – äta pasta, tända ljus och se någon bra film ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg