Dop för Gillis ♥

Förra helgen så anordnade vi dop för Gillis. Även om jag inte regelbundet går i kyrkan så är jag själv döpt och ville såklart ge vår son samma möjlighet. Och även om ett dop är en fantastisk sak så är det kanske inte alltid det roligaste för vänner och bekanta att gå på utan något som bara de allra närmsta uppskattar. Så av den anledningen valde vi att enbart bjuda in närmsta, närmsta familjen till denna högtid. Och så himla fint det blev!

Vi var en liten skara som samlades i kyrkan där dopet ägde rum. Och alla var finklädda och Gillis i sin lilla dopklänning kan ha varit det SÖTASTE jag sett, herregud. Och dopet var fantastiskt fint med psalmer, tal, en egen vald sång (Himlen är oskyldigt blå) och Gillis var SÅ nyfiken och tittade storögt på prästen under hela dopceremonin och var så söt att det inte var klokt.

Efter dopet bjöd vi hem alla till oss för gemensam lunch, fika och tillsammanstid. Det var första gången som våra familjer träffades så också en riktigt fin stund för alla – inte minst Gillis som verkligen älskar människor och att ha alla samlade runt sig. Vår fina fina kille omgiven av så mycket kärlek. För alltid tacksam för det ♥

1 kommentar till “Dop för Gillis ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg