Under granen.

Tänkte jag skulle visa de otroligt fina julklapparna jag fick i år. Jag är mycket väl medveten om att jag är lyckligt lottad som har möjlighet att såväl ge som få fina paket. Julen handlar ju egentligen inte alls om detta, men i min familj är vi tokiga i att ge varandra saker och när vi har den ekonomiska möjligheten till det så tycker jag det är väldigt roligt. Något som också känns bra i hjärtat är att jag även under jul skänker pengar till behövande organisationer (så som Musikhjälpen) för att även ge andra människor på jorden en bättre tillvaro ♥ Nåväl, låt oss ta en titt av det som fanns under granen detta år:

Älskar märket LivingProof och fick så himla mycket fina produkter från detta märke i år. Hejdå ICA-schampoo och balsam och hej till produkter mitt hår älskar! Fick även en Dermaroller och en keramik-kurs som jag, Linn och mamma ska gå på tillsammans. SÅÅÅ pepp på det!

Alltså, HUR snygga är dessa bootsen?! Jag och min kille såg dem i butik för någon månad sedan och jag blev förälskad. Men ville spara pengar så köpte dem inte. Men så går han och köper dem till mig i julklapp!!! Finaste ♥

En ny vacker vas fick jag av Emilie och alltså, kan man ha för många vaser? Absolut inte om du frågar mig.

Syrran vet hur tokig jag är i matlagning så av henne fick jag bland annat en ny skärbräda (hur fin till charkisar?!), en salt- och pepparkvarn samt olivolja från deras bekantas vingård i Toscana (dröm!!).

Älskar produkterna från CAIA och i år fick jag en ny bronzer och mascara som är jag superpepp på att använda. Ååh, som jag ska ha glow på nyår!!!

Inför nästa år hoppas jag på att resa mer och utan syrrans kille fick jag detta magiska fodral till att förvara pass och resedokument i. I mörkbrunt läder och med monogram på. Snyggaste jag sett!

Utöver det ni ser på bild fick jag också en täckkjol (HUR bra?!), en ny träningsväska (min andra har jag haft sedan 2009 så den var minst sagt sliten, haha), ett gott doftljus, en reflex-sele, samt en hel korg med massa ätbara godsaker. Tack snälla, underbara familj och vänner för allt fint ♥

 

3 kommentarer till “Under granen.

  1. Vilka underbara julklappar, njuter bara av att se vad du fick. Det kan vara lika roligt att se andras som att få själv.
    God fortsättning!

    1. God Fortsättning! Och jaa – jag älskar också om att höra eller se vad andra fick i julklapp – så mysigt 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg