Black Week hos Bagaren och Kocken!

 

Reklaminlägg i samarbete med Bagaren & Kocken

 

Bryter av mina Marrakech-inlägg för att tipsa om något helt fantastiskt. Den shoppingsugne har väl inte missat att det är ’Black Friday’ nu på fredag? En möjlighet att kunna rivstarta julhandeln och för den ekonomiske finns det möjlighet att inhandla alla årets julklappar och kanske även lite efterlängtade saker till en själv för rabatterad peng. Ett fantastisk deal, helt enkelt. Och på tal om en bra deal, visste ni att webbshoppen Bagaren & Kocken inte bara kör ’Black Friday’ utan ’BLACK WEEK’? Alltså en hel vecka att kunna fynda fina ting, HUR bra?!?

Väldigt bra skulle jag vilja påstå och i samarbete med dem har jag nu fått möjlighet att presentera veckans första deal, nämligen detta bestickset från Stelton. Besticksetet ’Stelton Tiki’ (LÄNK) består av 40 delar i rostfritt stål och är ett elegant bestickset som passar såväl till vardags som fest. Jag älskar att bjuda in till middag och lägga några extra minuter åt att duka fint och detta bestickset tycker jag är klassiskt, tidlöst och fantastiskt vackert!

 

 

När jag fyllde 16 (eller var det 17?) fick jag ett bestickset av min farmor och farfar, som förberedelse för det egna hemmet och en så himla fin gest att ge bort. Det besticksetet har jag faktiskt kvar än idag och det visar att klassiska bestick verkligen består och håller såväl i kvalitet som trendvågorna. Men bestick kan man aldrig få för mycket av och jag ser nu fram emot att kunna mixa mina gamla bestick med detta nya set. Variation, liksom. Så oavsett om du har en tonåring hemma som är flytta-hemifrån-redo och som förtjänar ett fint bestickset eller om du själv vill unna dig lite lyx kan jag varmt rekommendera detta set. Kanske ska du på bröllop nästa år? Passa på att köp bröllopspresenten redan nu, ett bestickset kan aldrig gå fel och med detta Black Week- pris 1199kr gör du en fantastisk deal! (ordinarie pris är 4399kr).

Läs mer om besticksetet HÄR och alla andra erbjudanden i deras ’Black Week’ HÄR.
Erbjudandet gäller mellan 20-24/11 eller så långt laget räcker.

 

 

1 kommentar till “Black Week hos Bagaren och Kocken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg