Black Friday – perfekt för julklappsshoppingen.

 

Och så var det Black Friday hörni! Ett utmärkt tillfälle att hitta fina saker till sig själv för rabatterad peng eller en kanonbra dag att shoppa julklappar på. Både fysiska butiker och nätvarianterna kryllar just idag av bra erbjudanden och nedan kommer några av mina favoritprodukter till rabatterat pris.

 

SUDIO SWEDEN. Trådlösa hörlurar som inte bara är vansinnigt snygga utan också sitter bra i öronen, har bra batteritid och utmärkt ljud. Idag är det 25% rabatt på valfri vara, så passa på! Hitta hela utbudet HÄR.

 

BAGAREN & KOCKEN. Tidigare i veckan tipsade jag om DETTA bestickset. Det och mycket mer finns fortfarande till kanonpriser, se hela utbudet HÄR.

 

LARSSON & JENNINGS. Min absoluta favorit bland accessoarerna kommer härifrån, min guldklocka med meshband. Det är den finaste klocka jag sett och jag får dagligen komplimanger för den. Just idag kör de 40% rabatt på hela sortimentet om du uppger koden BF2017. Se utbudet HÄR. Happy shopping!

 

SELECTED FEMME. Alltså danskarna kan verkligen det här med design och Selected Femme tillhör ett av mina favoritmärken. Dagen till tre kör de 25% på hela sortimentet och ovan ser ni några av mina favoriter. Hitta hela utbudet HÄR.

 

STADIUM PULSE. En unik linje från Stadium som fokuserar på spännande och innovativa märken. Här finns många av mina favoriter bland träningskläder och hela helgen kör de 25% rabatt på hela sortimentet. Se utbudet HÄR.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg