Att ha andra advent.

 
 

Sent igår eftermiddag fick jag finbesök, minsann.

 

Det var min syster och hennes kille som rest från ett Skövde i snökaos till kusten och isiga vindar. Och vi hade en mysig hemmakväll med god mat, vin och prata-ikapp-det-senaste-tid. Sedan låg vi hopslingrade i soffan och drack glögg och kollade på film.

 

gofrukost

 

Och nu? Nu har vi 2:a advent och snön faller virvlande ner från en gräddvit himmel och framför oss väntar en tur på julmarknaden och sedan det årliga julbaket. Och jag ser fram emot att träffa mina favoriter och äta pepparkaksdeg och ha glöggprovning. Allt på en gång medan snön yr utanför och vi blir allt mer sockerrusiga.

 

 

Och medan jag är iväg kommer det upp en adventstävling här på bloggen i eftermiddag, den får ni inte missa.

 

Ha nu en riktigt bra 2:a advent, vad ni än har för er.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *