Att kunna vinna varor till ett värde av 1000 kronor.

agnesamelia

Nu, hörrni. Nu är det dags för en adventstävling här på bloggen. Och ni har alltså chansen att vinna ett hemligt paket värde 1000 kronor inne hos AgnesAmelia. Själv har jag tvålen Mörk Vanilj från L:a Bruket som jag är barnsligt förtjust i och gärna skulle vilja köpa upp en årsförbrukning av.

 

Men, nu handlar det inte om vad jag vill ha, utan om vad NI skulle vilja ha.

För att vara med i tävlingen behöver du göra följande två saker.

 

1. Gå in på AgnesAmelia (här) och kolla ut vilka varor du helst skulle vilja vinna. Sedan skriver du det i en kommentar till detta inlägg.

 

2. Gilla AgnesAmelia på facebook eller anmäl dig till deras nyhetsbrev. Eller varför inte både och, vetja!

Klart!

 

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD.

Tävlingen pågår fram tills fredag 13:e december kl 12.00.

signatur

55 kommentarer till “Att kunna vinna varor till ett värde av 1000 kronor.

  1. Jag skulle vilja vinna produkter från Bohème och L:a Bruket. Från Bohème ett Dusting powder att ha till julens fester och från L:a Bruket doftljus (mörk vanilj), flytande tvål (vildros) och handkräm (salvia/rosmarin). Detta skulle bli en ljuvlig julklapp till mig själv! Ett läppbalsam (vanillia) från Heyland & Whittle skulle inte heller vara helt fel.

  2. Åååh, vilken grym tävling! Klart att jag vill vara med och ha chansen att vinna. Det känns som att Agnes Amelia har hur mycket som helst som känns sådär ”lite extra” och som ger habegär.

    Jag hade önskat mig en sån där fin glaskupa som man kan fylla med olika finheter, allt efter säsong. Sen hade jag velat ha en kabelstickad cashmerefilt till min lilla sjumånadersskrutt. Och så kanske ett doftljus till mig själv för att förgylla alla sköna bad jag längtar efter.

    …Har facebook-gillat med…
    Fin kväll!

  3. Åh vilken bra tävling. Jag tokälskar allt med dofter, verkligen kul att hitta denna shop. Har ej sett den innan. Jag skulle önska denna från voluspa.Ceramica Alta Maison Candle, 425 gram. dofen ambre lumiere.

    Kul med en ny blogg på elsas entourage. Ska genast scrolla igenom:)

  4. Jag skulle vilja vinna ljus, badolja och handcreme från Reunion. Perfekt för en avslappnande kväll mitt i julstressen.

  5. Klart jag vill tävla! Gillar på FB
    SKULLE KÖPA MASSOR AV VOLUSPA LJUS DÅ JAG ÄR BEROENDE AV DOFTLJUS<3
    Kram Maud

  6. Gillar AgnesAmalia och gillar tävlingen!
    Skulle vilja vinna Voluspa ljus och produkter från L:a Bruket. Fina grejer!!
    Gillar på Fb så klart 🙂

  7. Har gillat på Fejjan!
    Jag skulle välja produkter från Lilla Bruket. De är mina favoriter. Doftar lyxigt och ger en spakänsla hemma. Ha en fin andra adventskväll!

  8. Jag både gillar på Facebook och prenumererar på deras nyhetsbrev sedan tidigare.
    Vad skulle jag inte vilja vinna?! 😉 Jag skulle testa doftljus från Voluspa, doftpinnar till nya badrummet och sedan skulle det nog slinka med någon tvål från L:a bruket också 🙂
    Nu håller jag tummarna för vinst!

  9. Oj, vilken utlottning! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle det bli ett paket med blandade produkter från L:a Bruket. Jag vet att min utflyttade 17-åring går och sneglar på dessa och jag skulle gärna vilja ge bort dem till henne i uppmuntrande syfte.

  10. Hejsan!
    Jag älskar doftljus så det får det absolut bli och sen skulle jag nog vilja testa någon tvål från L:a Bruket, ser den överallt på bloggar och blir lite nyfiken:)
    Ha det gott!
    Mvh
    Annelie

  11. Oj ! Så mkt fint !! Skulle bli så glad för Kew Gardens doftljus Hyacinth eller doftljusen från Voluspa särskilt då Ateller Provence Lavende eller varför inte en handcreme fån L:a Bruket .Ja önskelistan kan göras lång 🙂 Tack för en trevlig blogg ! Mvh // Susanne Berggren

  12. ”Nytvättat direkt från linan” – hur gott låter inte det så här i vintermörkret ! Så doftljuset från Reunion skulle det bli. Sedan har jag letat och letat efter ett riktigt bra schampoo och balsam och med doft av Koriander, ingefära och citron kan väl inget gå fel. Så detta från L:a Bruket skule det också blivit.

  13. Har gillat på FB. Jag älskar min scrub från L:A Bruket så fler produkter därifrån hade ju inte varit fel såhär inför julen.

    Trevlig kväll! 🙂

  14. Härligaste julkänslan för mig är att tassa upp före de övriga i huset i gryningen på julaftonsmorgonen. Känslan av nyskurade golv, doften av gran och synen av paketen under den.
    Den stunden skulle jag vilja tända detta ljus från er:

    Min bästa julmorgon
    Julmorgon, förväntan, glitter och doft av gran.
    Tillverkare: Reunion

  15. Om jag skulle ha turen att få vinna så skulle jag välja
    Doftljus från Reunion och Voluspa till mig själv. Älskar doftljus!
    Sen skulle jag plocka ihop ett litet kit från L:a bruket till min syster. Hon pratar alltid om dom produkterna och det skulle bli en fin julklapp till henne ( och hennes nyrenoverade badrum )

    Får nyhetsbrev och har delat.

  16. Är sedan en tid passionerat förälskad i Voluspa, så det skulle det bli! Ett till mig själv och ett till min älskade yster!:-)

  17. mina doftljus från reunion börjar ta slut så jag skulle med glädje fylla på med några sådana; chokladkyssar är jag mest nyfiken på för tillfället. http://www.agnesamelia.se/products/344-chokladkyssar.aspx
    och i mitt nyrenoverade kök skulle diskmedlet från L:A Bruket passa alldeles ypperligt http://www.agnesamelia.se/products/173-dm1-citrongras-och-rosmarin.aspx
    det där med naturligt och eko gör ju dessa produkter än mer underbara.
    ha en bra dag 🙂

  18. Vad roligt! Helst av allt skulle jag vilja vinna doftpinnar, då det alltid fanns hemma när jag bodde i USA och ger fantastiska minnen. Såhär i vintertid hade jag valt Voluspa crisp champagne som doftar så friskt, mysigt och krispigt. Resterande slant hade jag använt till att testa L:a brukets schampo och balsam. Ett nytt och intressant varumärke för mig.

    (Har anmält mig på nyhetsbrev’)

  19. Oh om jag vann så skulle jag vilja ha tvål, diskmedel och linnevatten från L:a Bruket. Sen vore det lite mysigt med doftljus från Voluspa Crisp Champagne. Älskar både dessa märken med underbara dofter och bra kvalité. Har anmält mig till nyhetsbrev och gillar på fb.

  20. Åh, nu inför julen så skulle jag gärna vilja ha ett Voluspa-ljus som doftar kastanj och bärnsten. Låter som den ultimata doften att dricka glögg till!
    Sen skulle jag nog passa på att klicka hem någon handcreme från Reunion, gärna i doften ”grönt te”

    Ps! Har gillat på FB och anmält mig till nyhetsbrev.

  21. jag köpte just den tvålen i våras och blev faktiskt besviken. trodde den skulle dofta varm härlig vanilj och så luktar den kemiskt, i min näsa i alla fall. men men, det finns ju så mycket annat att välja på och doftljus kan man aldrig (alltid enligt maken) få för många av. jag skulle gå fullständigt bananas om jag vann… (förmodligen maken också fast av andra anledningar…)

  22. Hej!

    Jag gillar på FB och delar tävlingen där alias: Mary-Anne Christensen
    https://www.facebook.com/petra.christensen.9
    Jag prenumererar på nyhetsbrevet med mejlen: gnuttisen@hotmail.com

    Mina nyfikna ögon pendlar runt på sidorna och fastnar överallt,
    extra spännande vore varma kryddiga dofter från Klinta när vädret är kallt,
    Kew Gardens Hyacint skulle jag också så innerligt vilja dofta,
    invirad i en varm och gosigt filt och sedan bara softa!

    Hälsningar
    P Mary-Anne Christensen

  23. Lilla Bruket är tveklöst min favorit! Naturligt, fantastiska dofter och snygga förpackningar! Vad kan man mer begära!? En vinst skulle innebär att jag kunde glädja även andra med Lilla Bruket i juletid! <3

  24. Gillat på fb och signat upp för nyhetsbrev, webbshoppen var ny för mig 🙂
    Skulle gärna vinna Maison Belle Jul för att göra städningen lite roligare i denna mörka vintertid då snön lyser med sin frånvaro även i Kungsör. Med hopp om tur 🙂 Kram

  25. Åh vilken perfekt jultävling…ett ljus från Voluspa med doft av Crisp Champage och linnevatten från L:a Bruket och lite städgrejor från Maison Belle skulle gärna tomten få komma med…jag har ju varit extra snäll i år så kanske han knackar på min dörr….
    Kram Ulrika

  26. Åh vilken underbar tävling. Som sliten nybliven tvåbarnsmamma så skulle det vara helt ljuvligt att vinna.
    Både Voluspas doftljus och L:A Brukets produkter är favoriter hos mig.
    Håller tummarna att det är JAG som varit extra snäll i år!!
    Kram Tessan

  27. Det här faller under kategorin Vardagslyx för mig 🙂 Jag skulle vilja lyxa till det med produkter från Maison Belle så hela huset kan dofta gott när man städar, och till mig själv skulle jag vilja lyxa till det med doftljus och läppbalsam från Heyland&White
    Kram Johanna 🙂

  28. Om jag denna tävling vann,
    fast jag knappt tro att den är sann
    Önskar jag mig ur AngesAmelias sortiment,
    doftsljus från Voluspa och L:a Bruket att i mitt hem ha tänt

    God Jul!

  29. Jag gillar AgnesAmelia på facebook sedan tidigare.

    Om jag vann detta härliga pris så vore Schampo, Balsam & Ansiktsolja från L:a Bruket helt fantastiskt att få njuta av. Eller de fina ekologiska doftljusen från Reunion med doft av Chai eller Min Bästa Julmorgon. Det finns många önskeklappar! Håller tummarna så hårt att de blir blå… 🙂

  30. Crisp Champagne från Voluspa o Lilla Bruket`s Shampoo o bodylotion står högst i topp; länge önskat men tyvärr för dyrt.

  31. Åh, en tävling med priset to die for!!! AgnesAmelia har allt som en doft-junkie (som mej) kan önska. Är bekant med Maison Belle ser förut (gissa vem som sniffar på rena kläder medan hon viker byke? Doftar underbart!) så om jag vinner är kanske Voluspa eller Reunion något för mej. Eller L:A Bruket… Eller lyxa till det med Bohème… 🙂
    Är nyhetsbrevprenumerant och gillar på fb redan 🙂

  32. Åh, underbart! Jag gillar Agnes Amelia sedan länge och skulle jag ha turen på min sida skulle jag nog investera i doftljus i alla dess slag. Voluspa har jag testat, dock inte de andra märkena och jag skulle frossa i alla dofter 🙂

    Ha det gott!

  33. Vilken supertävling!
    Jag skulle vilja vinna produkter från Voluspa t ex. Pink Citron, Saljo Persimmon, Taporo; från L:a Bruket som saltbad och citrongrästvål och från Au Lait t ex. Badmjölk.
    Svårt att välja finns så mycket fantastiskt! 🙂
    Gillar redan på FB.

  34. ÅHHH.. jag blir nipprig. Först tänkte jag säga vad som helst och allt, men så kom jag på Mison Belle produkterna som är de mest underbara sakerna som finns. SKulle antagligen bättre på produkterna till tvättstugan… ligger lite efter just där…

    Anmält mig till nyhetsbreven!
    //Tatjanis

  35. Gud va kul med en riktigt lyxig tävling. Självklart vill jag vara med och tävla!!

    Agnes Amelia har länge varit en av mina favoritsajter så jag följer och prenumerera redan.

    Gillar dom just för att dom har flera av mina favoritmärken.
    Hade jag vunnit hade jag hemskt gärna velat ha mitt favoritljus ifrån Voluspa, nämligen Crisp Champagne. Älskar även L:A Bruket, så lite fina produkter där ifrån hade varit givet. Deras handkräm är magiskt bra!

    Hoppas på att just jag har turen på min sida denna gången, hade blivit så glad och unnat mig sånt som jag aldrig annars köper till mig själv!

  36. Städprodukter skulle inte vara fel, Masion Belle Kalkavlagringar eftersom vanligt medel inte biter på kalken i de grå fogarna i vår dusch och Maison Belle Kök – Grapefrukt & Bergamotte eftersom det känns som en superfräsch doft. Sen om det handlar om vad man önskar sig för hela 1000 kr så skulle det inte vara fel med några doftljus! Märket United har jag aldrig hört talas om förut, men de hade riktigt goda dofter, som man dessutom kan massera med om jag inte fattat fel? 🙂 Hawaiian Cocktail, Minty Moroccan och New York Apple står absolut på min önskelista! Läppbalsamet Honey skulle göra mig mycket pussvänligare, och till sist, ljuset Grapefrukt – Small från L:a Bruket, jag älskar grapefrukt!

    Gillar på fb (Liie Larsson) och prenumererar på nyhetsbrevet med samma mail som i epostfältet.

  37. Tänk att kunna fixa ihop ett spa paket från Boheme och ett underbart doftljus på det. Få ligga i badet och skämma bort sig själv efter julens stress. Längtar redan.
    Gillat sidan och anmält mig till nyhetsbrevet.

  38. Dra på trissor….. ett hemligt paket ………. Rena rama julafton <3 Mitt paket skulle bestå av doftljus från Voluspa och Reunion samt tvål och krämer från L:A Bruk

  39. Reunion doftlujus NYC
    Reunion handkräm citrongräs
    Volospa Home & Body mist Black Figue & Chypre
    L:a Bruket diskmedel 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg