Torsdag.

 
 

påsklilja 001

 

God morgon darlings!

 

Idag är det en sådan dag då kalendern är full. Ja, varenda minut är liksom planerad och bara genom att titta i kalendern får mig att vilja blunda och stycka på forward och hoppas på att det är fredag väldigt, väldigt snart.

 

påsklilja 002

 

påsklilja 003

 

Och det är ju faktiskt fredag snart, om 17 timmar rättare sagt. En fredag som innebär helg och bästa-vännen-firande och hembesök och mer kalasande och tårtätande och promenader i förmiddagssol. Så ja, det blir fredag snart. Om 16 timmar och 52 minuter. Och då gör det inte så mycket att dagen är upp-över-öronen-fullbokad och himlen grå, för har man något fantastiskt som väntar klarar man sig igenom det mesta.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *