Att fira en älskad.

 
 

sarah25

 

Den 22:e mars.

 

Idag, för exakt 25 år sedan föddes en utav världens bästa personer. Sarah.

 

Min och min systers vapendragare sedan 23 år tillbaka i tiden. 23 år. Det är fasen helt sjukt. Men vi har gått igenom så mycket och har minnen tillsammans som inget i denna värld går upp emot. Jag skulle kunna skriva åttahundra blogginlägg om denna person och ändå skulle det inte vara nog (men det hinner jag inte det just nu för vi ska iväg på 25-års galej och dricka bubbel och äta gott och kramas och säga minns du när). Men Sarah – du är den bästa vän man någonsin kunnat tänka dig och jag älskar dig till månen och tillbaka. Ikväll är det din kväll och nu gör vi den till den bästa.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *