Waitin’ on a sunny day.

 
 

oliv

 

Idag vaknade vi tidigt trots att vi kom hem långt efter att klockan slagit midnatt igår. Firandet? Ja, det var outstanding med många härliga människor, tapas och vin, bästa vännen och väldigt mycket skratt. Kunde inte tänka mig något bättre sätt att spendera lördagskvällen på, faktiskt. Och efter en tidig frukost idag följde jag med mamma upp till berget och vi avverkade några kilometer och årets första löprunda. Sedan har jag suttit på en solvarm altan som doftat utav olivträd och nytvätta och läst modemagasin och samtalat med mamma som planterat penséer i stora krukor och planerat veckan.

 

Nu? Nu ska jag alldeles strax ta bilen mot pappa där det väntar ett försenat grattis-pappa-på-födelsedagen-kalas med tårta och kaffe.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *