Att officiellt gå mot ljusare tider.

 
 

outfit 019a

 

Visst märker ni av tidsomställningen? Jag har alltid varit lite känslig mot den. Det där med att lägga till eller ta bort en timme från dygnet, det tar ett par dagar innan min hjärna lyckas samarbeta med min kropp och inse det. Men oavsett så har vi sommartid. Och det var liksom rätt dag för omställning av klockan till just sommartid. För vilket väder vi haft! Jag har knallat omkring utan både tröja och jacka större delen av dagen. Och svettats iförd endast tunna byxor och linne när jag bytte däck på bilen och överallt har det doftat nyklippt gräs och grillat. Ja, det är som om vädergudarna också bestämt sig för att köra sommartid all-in.

 

outfit 019b

 

outfit 019c

 

Men nu är jag trött. Nattens få timmar med sömn i kombination med ett jäkla rännande och däckbyte och förrådsrensning och storstädning sätter sina spår, minst sagt. Och nu har jag olja och smuts under naglarna som vägrar försvinna trots att jag tvättat händerna minst 23 gånger men som vittnar om kan-själv-syndromet som är lika starkt hos mig som hos en 5-åring.

 

Så,

 

nu tar jag kväll. Med smuts under naglarna, ett trött huvud, nya tröjan från Second female, den finaste buketten blommor på bordet och det faktum att vi nu har ljust ute till klockan åtta på kvällen. Ja, sommartid. Du gör mig lite förvirrad såhär i början, men du för också med dig det bästa jag vet; ljuset.

 
 

Top – Second female
Byxor – Lindex
Smycken – Köpta på marknader utomlands

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att officiellt gå mot ljusare tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *