Att ha ny vecka.

 
 

olivträd 001

 

Så var det måndag igen och ny vecka. En ny vecka som för med sig stela muskler efter helgens tränande och flyttande och däckbytande. Men också en vecka som för med sig solsken lagom till frukosten, inbokad tid med mina favoriter, kortvecka och en kommande helg innehållandes (mitt egna) 25 års-firande och en Malmö-tripp för att ha portalkonferens och träffa alla sköna människor här på Elsas. Så. Himla. Roligt.

 

Ja, måndag. Och trots stela muskler och känningar av pollenallergin så känns det förbaskat bra, ändå.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha ny vecka.

    1. Jaaa, jag är sjukt pepp! Mitt älskade Skåne, liksom. Ha ha. Stannar tyvärr bara en natt (lördag-söndag) och vet inte ännu hur all tid kommer disponeras, men får jag dötid kommer jag definitivt hojta till 🙂 Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *