Hey soul sister.

 
 

soul 001

 

Jag har ju en himlas massa trevliga kategorier här i bloggen (vissa mer frekventa än andra), men i kategorin Favoriter som ni ser här till höger ska jag försöka skriva om ställen/människor/platser/saker som jag gillar sådär lite extra mycket. Visst låter det bra? Ja? Ja.

 

Och just ett sådant ställe som jag gillar lite extra mycket och som därför platsar under kategorin Favoriter är butiken Soul i stan.

 

 soul 004

 

soul 002

 

soul 005

 

Jag älskar den butiken. Och inte bara för att de har stans bästa utbud av kläderna utan också för att det alltid känns så trevligt att komma in dit, till den lilla butiken och till duktiga Maria och Daniella som driver den. Och i lördags var jag på vårspaning och ville framförallt hitta något nytt till helgen och därför styrde jag stegen raka vägen till Soul. Och jag blir då aldrig besviken. Det är snudd på o.m.ö.j.l.i.g.t att komma därifrån utan en kasse i händerna och så var även fallet i lördags.

 

 soul 003

 

soul 008

 

soul 009

 

Inne på Soul trängs favoritmärken som Selected Femme, Object, Lo-Ika, Please, Second Female och mycket mycket mer. Och även om butiken främst är inriktad på kläder/accessoarer finns här även fint från både House Doctor och Green Gate och om inte plånboken ville annat skulle jag köpa med mig allt därifrån. Och då hade jag haft outfits klara för flera veckor framöver och hade sluppit stå i garderoben en halvtimme varje morgon med pannan i djupa veck och undra vad i helskotta jag ska ta på mig.

 

 soul 007

 

soul 006

 

Men,

 

ja. Att inte köpa allt på en gång har ju också sina fördelar. Till exempel som plingandet i dörren när man kliver in och möts utav veckans senaste och doftljusdoft och härliga leenden.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Hey soul sister.

  1. Vill också ha den butik här! Skulle passa perfekt i mitt område då det inte finns så många
    klädbutiker och jag saknar det väldigt mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *