Portalkonferens – part #3.

 
 

portal 029

 

And I had the time of my life.

 

Och ja, så blev det alltså dags för den sista delen av årets hittills skönaste lördag. Och efter piffande, sprayande och skumpadrickande ur kaffemuggar på Petras hotellrum tillsammans med favoriterna var det alltså dags att gå kullerstensgator bort tillbaka till Johan P.

 

portal 026

 

portal 028

 

portal 027

 

portal 030

 

portal 031

 
 

Framme på restaurangen började vi med mingel i baren och mer champagne och vi bloggare från Elsas fick även skönt sällskap i form av Tindy, Fru Sederblad och självaste Böddi. Så himla härliga människor alla tre och de passade liksom in, hos oss på Elsas, bättre än någon annan. Tindy som var nyförälskad på nytt och hade änglahår och ett härligt skratt. Fru Sederblad som jag klickade med direkt och som är en sådan person som jag gärna hade tagit långa promenader tillsammans med vid stranden och plockat upp picknick vid närmsta gräsplätt och pratat om livet. Böddi, ja Böddi – skönare person får man leta efter. Och vi stod på toaletten tillsammans och diskuterade om man nog inte borde göra några armhävningar innan vi gick tillbaka till desserten, trots allt. Och han var så förbaskat cool med en inställning till livet om att det aldrig är för sent oavsett vad det gäller och det är precis sådana människor jag inspireras av och bara vill packa med mig i resväskan hem.

 
 

portal 039

Bild lånad av Fru Sederblad.

 

portal 033

portal 034

portal 032

 
 

Men ja, innan jag fick tillfälle att packa med mig någon hem var det ju dags för mat! Och jag nästan dog. Gratinerad hummer till förrätt, till varmrätt en torskrygg som fullkomligt smälte i munnen och så till dessert en crème brûlée med rårörda bär. Ja men ni HÖR ju! Mathimlen de luxe. Till detta drack vi även ett fantastiskt gott vin som jag måste tipsa om, Sydafrikanskt och ganska sött – men som passade utmärkt till den mat vi åt. Vinet är en beställningsvara och kan beställas HÄR.

 

Efter maten var det dags för mingel i köksbaren och Emma hade hyrt in en Dj som spelade och vi alla var rörande överens om att han minsann borde spela lite Britney Spears. Eller Mc Hammer. Vilket som. Men Dj:n meddelade att han hade färdiga skivor och inte kunde slänga på Brittan bara sådär, något som jag tycker var väldans synd för annars hade jag nog haft censurerat material att plocka fram ur rockärmen året ut.

 
 

portal 035

 

portal 036

 

portal 037

 
 

Men vi lyckades ersätta ”Oops!… I dit it again” med något annat nervkittlande och hysteriskt roligt. Nämligen Sanning eller Konsekvens. Och Nino laddade ner vuxenversionen och sedan tillbringade vi den närmsta timmen åt att ligga dubbelvikta av skratt över borden, berätta sexiga komplimanger till varandra och se Emma upptryckt mot väggen medan Mauro rullade höfterna och körde en look-a-like på Shakira som inte var av denna värld.

 
 

portal 038

 
 

Ja, och lagom tills vi kände att vi kanske störde de andra gästerna på Johan P lite väl mycket drog Ranelidskan fram ett ess ur rockärmen och fixade en hel våning åt oss på nyöppnade Adelgatan. Och bättre avslutning på lördagen kunde vi inte få. För på Adelgatan drack vi sommarbubblande Rosé, dansade oss svettiga till klubbmusik och satt tätt hoptryckta i sofforna och sa till varandra om och om igen om hur glada vi är över att ha varandra. Och att få ha träffats. En dag i Malmö då allting klickade.

 
 

Så, stort TACK till världens bästa Emma och Petra för att ta startat Elsas och tagit med mig under taket. Tack till Emma för att ha styrt upp årtiondets bästa Portalkonferens. Tack till Anna-Malin (Helt Enkelt), Inredningsfrun Marika, Ranelidskan Agnes, Mat med vänner grabbarna Nino, Robban och Mauro (som egentligen heter Marcus), den fina Banditen Nicole och Glamourpsykologen Gina. Tack för att ni kom, tack för att ni alla är så härliga och tack för att ni fick mig att känna mig som en del av världens bästa familj.

 
 

Jag hade på mig:
Kappa – H&M
Top – Second Female – Köpt HÄR
Byxor – Lindex
Halsband – BikBok
Smycken – Köpta på marknader
Skor – Gamla från DinSko

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg