Now I got you in my space I won’t let go of you.

 
 

outfit 022a

 

Jag älskar våren
 
(ja, även om vädret just nu på västkusten mer påminner om en regnig oktoberdag än en vårdag i april). Men våren, alltså. Inte bara det faktum att det blir ljusare, det blir varmare, det blir grönare och socialare. Det blir också en härlig tid för kläder och att bära sådant som känns svalt och lätt mot huden. Och tid för att låta solbruna armar och händer kläs med blingbling som klirrar mot vinglaset en fredagskväll – eller kaffekoppen en onsdagseftermiddag också, för den delen.

 

outfit 022b

 

outfit 022c

 
 

För på våren är det liksom lättare att klä sig snyggt. När man slipper tänka praktiskt, slipper tänka inte-frysa-ihjäl-på-vägen-till-jobbet-kläder och slipper få håret alldeles elektriskt av tjocka halsdukar och stickade mössor. På våren vill jag gå runt i sådant som är mjukt mot huden, sådant som fladdrar i vårvinden och sådant som får mig att känna mig fasligt snygg en vanlig onsdag.

 
 

outfit 022e

 

outfit 022f

 

outfit 022d

 

Och ja, jag kan ju konstatera att jag blivit en människa som gärna bär sjal. Inte virad runt halsen eller så, nej utan som på bilderna – bara slängd runt halsen likt en handduk efter en dusch. Den ska liksom bara finnas där, lite nonchalant men samtidigt elegant och bidra med det där lilla extra. Det där lilla extra som jag annars kan sakna så fruktansvärt mycket perioden oktober – mars men som nu är här och minst 6 månader framöver.

 

Både sjal och smycken fanns i de extravaganta goodiebagsen och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.

 
 

Tröja – Lindex
Svarta jeans – Dr.Denim
Sjal – Ester Elenora – Isacouture.com
Leopardloafers – Gamla Lindex
Halsband – Soul of Maïa
Armband i borstat stål – Kyssjohanna – Finns HÄR
Rosa Armband – Isacouture.com

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Now I got you in my space I won’t let go of you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg