Färgexplosion.

 
 

outfit 026a

 

outfit 026b

 

outfit 026f

 
 

Det är helt otroligt vad vackert det är ute nu, alltså.

 

Bara över helgen har buskar och träd slagit ut och sträckan jag cyklar till och från jobbet varje dag har gått från en brungrå sörja till något som fullkomligt exploderat i limegrönt, gult och rosa. Våren. Enligt mig den finaste av årstider, då naturen drar på sig festblåsan som varar ända fram till september och då solen börjar värma på riktigt och gör mig alldeles svettig i ryggslutet trots att jag bara bär klänning. Våren är också tiden som för med sig känslan av att ha allting framför sig och när jag kliver ut från lägenhetsdörren varje morgon tar jag ett djupt andetag och kan inte låta bli att le.

 

Ni vet, ett sådant där fånigt öra-till-öra leende och som kommer av en reflex. En reflex som utlöses av dofterna i luften, pirret i magen och den förväntansfulla känslan om vad som komma skall. Ja, det är en fin tid, det här. Trots pollen som idag har gjort mig så trött att jag nästan somnade på cykeln hem, ha ha.

 
 

 outfit 026c

 

outfit 026g

 

outfit 026e

 

outfit 026d

 
 

Men nu? Nu ska jag skvätta lite vatten i ansiktet och gå iväg på måndagsmiddag. Hoppas du har en härlig start på veckan ♥

 
 

Klänning – Åhlens
Sneakers – H&M
Solbrillor, Le Specs – Modesto.se
Armband med fjäder i guld – Stylelevel (HÄR)

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Färgexplosion.

    1. Ja, hade det gått att pausa tiden i någon vecka hade jag gjort det nu. Men det gäller väl att carpe diem:a lite extra nu då 🙂 Kram

  1. även om jag hade velat hålla med är jag just nu så fullkomligen däckad av pollenallergi att jag ändå inte kan vara ute och njuta. sitter inne och snörvlar och tycker fasligt synd om mig själv!

    1. I feel you sister! Har också HEMSK pollenallergi just nu och hur tragiskt det än låter hade det varit skönt med lite regn (för att liksom skölja bort det mesta). Hoppas det lättar lite snart i alla fall. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg