All of me loves all of you.

 
 

träning 002

 
 

Efter jobbet idag drog jag direkt till gymmet. Och där märktes det också att försommaren är här. Löparna har ersatt löpband med löpspåren utomhus och temperaturen inne på gymmet skvallrade om att värmen ute var en bit över 10 grader och svetten droppade från pannan redan bara efter några minuter.

 

Men det var så härligt, att bara få ta ut sig. Känna hjärtat pumpa, se ådran på vänster axel titta fram och låta musklerna darra vid de sista repetitionerna. Att sedan få endorfinkickar som varar hela kvällen? Ja det är det största bonusen. Men ja, det börjar nog bli dags för mig att köpa lite nya träningsbyxor nu. Alla mina fyra par börjar bli ganska slitna och sådär oklädsamt genomskinliga i baken och att visa rumpan för halva gymmet platsar liksom inte direkt på min topp-5-lista. Så ja, det blir till att shoppa träningskläder i helgen, minsann.

 
 

träning 001

 
 

Och nu? Nu ska jag njuta kväll och äta lavendelskorpor, dricka te och lyssna på den HÄR låten. John Legend, alltså. Vilken röst.

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg