You’re like a shot of pure gold.

 
 

outfit 039a

 
 

Efter en otroligt bra dag på jobbet åkte jag in till mitt gamla kontor en sväng och gick igenom ett par saker som skulle kollas denna vecka och efter en arbetsdag på totalt 12 timmar körde jag hem igen. Full av energi, glädje och tacksamhet. Maj och juni månad har jag upplevt att de glidit lite ur händerna på grund av att jag haft så ofantligt mycket att göra (oftast suttit framför datorn 14-15 timmar/dag) och därför har jag varit alltför trött och inte kunnat njuta sena kvällar, spontandopp i havet eller en glass på vägen hem från jobbet.

 

Men nu? Nu känns det äntligen som om det vänder. Trots en 12-timmar lång arbetsdag är jag inte ens trött och utanför är luften ljummen och pensionärerna i huset sitter ute och dricker kaffe medan några vattnar blommor och pratar om hur vackert Sverige är såhär års. Och jag kan bara hålla med. Hålla med och för första gången på länge verkligen stanna upp och njuta av det.

 
 

outfit 039b

 

outfit 039c

 

outfit 039d

 
 

Så jag är bara inne en kort sväng. Säger hej till er, äter kvällsmat och skurar golvet i badrummet. Det hände en liten munsköljs-incident där i morse vilket resulterade att hela badrummet nu doftar mint och golvet är lika klibbigt som om någon bäddat in det i sockervadd.

 
 

Så, badrummet och magen ska få sitt och sedan ska jag ut på en kvällsrunda med träningsskorna. Häpp.

 
 

Klänning – Selected Femme
Sjal – Gammal från Bianco
Armband – väldigt blandat

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *