Help me lose my mind made me wonder what I felt before.

 
 

blandat 005

 
 

Igår hade jag en trevlig kväll på stan tillsammans med två kollegor från mitt gamla kontor. Vi åt hamburgare och drack öl och pratade om allt som hänt i veckan jag slutade. Och vädret gick från ösregn till klarblå himmel och att sitta på en fullsatt uteservering med värmelampor och sorlet från massvis av människor fick det att kännas som högsommar och semester trots att det bara var 15 grader ute och nytt jobb i kalendern.

 
 

blandat 006

 

blandat 007

 
 

Och sedan vandrade jag gatorna hem och spenderade resten av fredagskvällen med Beach House i soffan och film på Tv:n. Och nu? Nu fick jag precis besök av världens bästa mamma och vi ska spendera lördagen med roadtrip och först ut på schemat står Ljungskile och butiken Sprudla och Café Flora.

 

Hoppas du får en fantastisk lördag.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Help me lose my mind made me wonder what I felt before.

  1. vi åkte hem en dag tidigare och sitter nu hemma. stugan var underbar men det är något särskilt med att komma hem. Nu är det sushi, hemmakvällsgodis och fotboll som gäller!
    kram!

    1. ja, vad är det man säger ”borta bra men hemma bäst” 🙂 Njut hemmakväll nu med gotta o fotboll! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.