Tropisk natt.

 
 

oceanview 001

 

oceanview 002

 
 

Alltså, det måste ha varit en tropisk natt denna natten. För igår efter att ha sett Tyskland fullständigt krossa Brasilien hade klockan passerat efter midnatt och ute visade temperaturen på 21 grader.

 

Så,

 

jag sov med öppen balkongdörr och försökte få in lite luft i den varma lägenheten och njöt av det faktum att en tropisk natt inträffade just under min semester. Och i morse vaknade jag tidigt och begav mig ut på en morgonpromenad. En promenad i en stad som fortfarande sov men i en luft som redan var varm och en temperatur som kanske återigen lovar en tropisk natt.

 
 

oceanview 004

 

oceanview 003

 
 

Och nu efter frukost och lyssnande på Sommarpratare från P1har jag packat väskan och inväntar sällskap. Tommy kommer nämligen och plockar upp mig och tillsammans ska vi åka ut till havet. Till laxrosa klippor och ett klarblått hav.

 
 

Hoppas du får en alldeles underbar dag, vad du än har för dig!

 
 
signatur
 
 

3 kommentarer till “Tropisk natt.

  1. Efter frukosten så tog vi ett dopp i havet. Här blåser det mycket så det var en hel del tång men det var så härligt ändå. Jag blir som ett barn på nytt iaf efter jag har lyckats doppa mig.
    Ha en härlig dag!

  2. Vilken vacker tavla den där turkosa – är det ett foto eller en målning…? Jättefin hur som helst, du kan ju minnas mig om du tröttnar på den 😀 Gaaalet varmt på natten har vi hos oss oxå! 🙂 kram finaste du!! <3

    1. Det är en tavla, som jag faktiskt målat själv (hör och häpna!) Ha ha 😉
      Ska definitivt ha dig i tankarna om jag tröttnar på den 🙂 Kram goding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg