Hotels by maude.

 
 

hotelbymaude 005

 
 

Inför resan till Stockholm var det ju som sagt lite knepigt att få tag på hotell. I och med att det är SFW var nästan alla hotell fullbokade och först var vi nästan inställda på att göra Stockholm tur och retur samma dag.

 

Men,

 

så fick vi hotell. Ute i Solna och på hippaste Hotel by Maude. I ett rum där rå betong mötte tung sammet sov vi som prinsessor i den stora dubbelsängen. Och alltså, jag älskar att bo på hotell. Speciellt när hotellnatten inte bara är en natt när man är på affärsresa utan när hotellnatten också är en natt kantad utav nöje, lägre puls och en känsla av semester.

 
 

 hotelbymaude 004

 

hotelbymaude 002

 

hotelbymaude 003

 
 

Och det är så härligt att se skillnaderna på hotellen. I Malmö bodde vi i ett rum som flödade av vitt och ljus. I Köpenhamn bodde vi i höghus med rum inredda i murriga och jordnära färger. Och nu i Stockholm bodde vi på detta hippa hotell, ett stenkast från pendelstation och med tunga sammetsgardiner som majestätiskt sträckte sig från golv till tak över de enorma fönstren. Och så hade vi gosedjur, också. En brun kanin med mjukaste päls och en sådan liten detalj som bröt av intustrikänslan och förde in mer lullull i rummet.

 
 

 hotelbymaude 001

 
 

Och som sagt. Vi hade ju bara en natt här. Men den natten var kalastrevlig på alla sätt och vi avslutade vistelsen på Hotel by Maude med hotellfrukost, nyhetsmorgon och en familjär stämning.

 
 

24 timmar i Stockholm alltså, har jag sagt att det var toppen?

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Hotels by maude.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *