Workoholic.

 
 

pints

 

Bilder från Pinterest.

 
 

De här veckorna alltså. Hela januari och halva februari månad jobbar jag varje dag. Yup, ni läste rätt. Varje dag. Tidningen går snart till tryck och oavsett hur mycket man har förberett går det inte att komma undan att de sista veckorna innan deadline är hektiska. Men det är bara att hålla andan och dyka ner bland dokument och bilder och hoppas på att man kommer ur det hela något vid sånär gott mod.

 

Vad jag längtar efter? En obokad helg. En obokad helg där jag har möjlighet till långa skogspromenader och sedan dricka obegränsat med kaffe och äta semlor och läsa bok. Utan någon som helst tid att passa.

 
 

Men snart,

 

snart får jag göra det och under tiden? Ja då arbetar jag på och är tacksam över att jag har ett jobb jag älskar som gör det OK att ha det i tankarna 24/7.

 
 

signatur2

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *