Att ha påbörjat en tavelvägg.

 
 

desenio 001

 
 

I samband med att jag fick nytt-projekt-fnatt i början av året och målade om en utav väggarna i vardagsrummet ville jag även göra  fler förändringar.

 

Ovanför soffan i vardagsrummet har jag länge haft två stycken stora tavlor som har fått pryda väggarna. Två tavlor med egna fotomotiv i ramarna och som jag varit nöjd med. Men så är jag ju en person som gillar förändring så efter nyår åkte tavelramarna ned och istället påbörjade jag projekt tavelvägg. En tavelvägg bestående av svarta ramar i olika storlek och utförande och i ramarna sitter det posters från Desenio och dessa tänker jag blanda upp med egna fotografier och slutligen en förgylld spegel.

 
 

desenio 003

 

desenio 004

 

desenio 002

 
 

Att blanda grafiska prints med egna fotografier tycker jag är vansinnigt vackert och jag gillar hur man genom att byta motiv i ramarna kan förändra ett helt tum.

 
 

Mina posters var en gåva från Desenio och jag valde bland annat ett svartvitt grafiskt print, en grön skalbagge och en vit fjäril. Så himla nöjd och jag är vansinnigt pepp på hur min tavelvägg gått från nybörjarstadiet till högskoleklass.

 
 
signatur2
 
 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha påbörjat en tavelvägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *