Att ha haft mötestisdag.

 

solglasögon 002

 

solglasögon 003

 

Idag har arbetsdagen bestått av möten. Redaktionsmöte, möte kring webb, utveckling, magasinet, sociala medier och film. Jag älskar dagar likt dessa då inspirationen får flöda fritt och där man sitter flera personer i samma rum och dricker kaffe och spånar kring nya idéer och samarbeten. Älskar.

 

Efter jobbet promenerade jag hem och det var skönt med lite frisk luft efter intensiva timmar. Nu ska jag hoppa i mjuka kläder, laga lite mat och sedan se på film. En lugn och skön tisdagkväll efter timmar med inspiration.

 

Och ja, solglasögonen. Här ser ni när jag har brillorna på mig och jag måste säga att jag tokgillar dem!

 

signatur

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha haft mötestisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *