Tingeltangel.

 
 
tingeltangel 003
 
 

Tingentangel kan förgylla vilken outfit som helst, tycker jag. Och det är oftast valet av tingeltangel som präglar vilket humör jag är på, eller vad jag önskar utstråla.

 

Jag älskar stilrena smycken. Sirliga skapelser i guld eller silver som utstrålar elegans, lyx och flärd. Men sedan älskar jag också de färgglada smyckena, de med stenar och läderband och som andas bohem och lättsamhet. Som de ovan. I bakgrunden ligger armband jag köpt på marknader utomlands och i förgrunden tre stycken ringar köpta till ett vrakpris på Lindex rea i helgen.

 
 

Ja,

 

tingeltangel. Smidigaste och oftast det billigaste sättet att ändra en befintlig outfit på.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *