1 vecka kvar till doppardan.

 
 
frost 001

 
 

God morgon hörrni! Jag hade en härlig start på morgonen genom att de spelade klassisk musik på Musikhjälpen och samtidigt som de symfoniska tonerna av Vivaldi strömmade ur högtalarna gick jag och förundrades över granen som numera pryder vardagsrummet. Vi har inte pyntat klart den ännu, tid har liksom inte funnits (när jag pyntar vill jag göra det i lugn och ro med glöggdrickande, julmusikspelande och hela köret). Men bilder kommer – jag lovar.

 

Känns det inte förresten helt galet att det idag bara är 1 vecka kvar till julafton? Jo, det tycker jag nog. Men det är skönt med den stundande lediga helgen. Då finns där tid för julgodiskokande, sillinläggningar och att fixa de sista klapparna. Slutspurten innan jul – nu kör vi.

 

Och ni missar väl inte att TÄVLA i adventskalendern? Den avslutas imorgon så passa på!

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.