Sudiomoments.

 
 
sudio-001

sudio-002

sudio-003

sudio-004

sudio-005

sudio-006

 
 

För att göra en lång historia kort blev mina tidigare trådlösa hörlurar från Sudio Sweden stulna för någon vecka sedan. Så himla tråkigt då jag verkligen förälskat mig i dem (HUR skönt att slippa sladdarna?!).  Men istället för att gå runt och vara bitter på tjuvarna bestämde jag mig för att beställa några nya och då unna mig en ny färg. Valde ett par svarta som är lite mer ”smuts-tåliga” än de vita och jag är supernöjd.

 

Så ja,

nu kan jag fortsätta lyssna på podcasts, musik och prata med nära och kära i mina svarta nya älsklingar.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Sudiomoments.

  1. Har också ett bra, väldigt skönt att slippa sladdar.
    Men jag undrar så vad den lilla klämman är till för? Har inte riktigt hittat någon vettig funktion till den än… Vet du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *