T.G.I.F.

 
 
outfit

Blus från Selected Femme. Jeans från H&M

 

Fredag och sista dagen av lämning innan tryck! De senaste veckorna alltså, oj oj oj. Även fast jag under varje slutproduktion tänker ”nästa gång ska jag planera bättre så det slipper bli så stressigt” blir det ALLTID stressigt. Det är liksom en oskriven lag att sista veckorna innan tryck är hektiska, oavsett hur förberedd man än må vara. Men känslan när den sista dagen av stress är över: ja den är så överväldigande att man nästan längtar tills man får göra om det.

Och ja, idag har vi fredag och sista sidorna ska sändas till tryck och sedan väntar 2 veckors evig väntan på att få hålla magasinen i handen. Så jag kör sista rycket idag och längtar till kväll då jag får hålla ett glas välförtjänt glas bubbel i handen och skåla för mig själv. Under tiden får ni en liten fredagslista av mig med tankar och summeringar av veckan som gått.

 

Veckans godaste:

När jag ännu en kväll denna vecka kom hem på tok för sent från kontoret hade Fredrik ordnat morotskaka till mig som belöning för allt hårt arbete. Det var den godaste morotskaka jag ätit, av flera faktorer.

Veckans köp:

Tre stycken nya böcker från Bokus.

Veckans skönaste:

BodyBalance-passet på gymmet tidigare i veckan. Min stela kropp skriker efter rörlighetsträning.

Veckans tråkigaste

Att jag känt mig otillräcklig p.g.a tidsbrist.

Veckans väder:

Den här veckan blev det verkligen höst på riktigt med regn och stormbyar. Just nu skiner solen dock ♥

Veckans längtan:

Till Palma. Nedräkning nu och bara 8 dagar kvar till avfärd med mina pinglor.

Veckans bästa:

Eh, hallå? Känslan efter sista lämningen idag.

Veckans helgplaner:

Besöka familj, vänner och gå på Skördemarknad/Konstnatten i hemtrakterna (någon läsare jag har som även ska besöka detta? Vad får jag inte missa?)

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “T.G.I.F.

  1. Så skönt det lät – hoppas du inte behövde flytta dig mer än nödvändigt (sträcka dig efter något gott, rätta till kuddarna bakom ryggen och så vidare) 🙂

 1. Jag gillar många platser på konstnatta men några favoriter är följande:
  Vilhelmsro gårdscafe
  Löwings ateljé
  Ostkällaren på Falbygdens ost
  Knäck och Bräck
  Wrågården(såg ju en skymt av dig där förrförra året, undrade varför jag kände igen ditt ansikte:)
  Viltmat, superfräscht pitabröd med viltkött i. Liveband och öppen eld.

  Jag är mest intresserad av mysiga fik/mat och inredning, så därav ej så många ställen med konst.
  Ha en trevlig konsthelg:)
  /Hanna

  1. Åh tack för tipsen! Några av dessa ställen stod också på min lista – kanske springer vi på varandra även i år – då får du säga hej 🙂
   Ha en härlig Konstnatta-helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *