Aperol Spritz, Skinny Love och hemfärd.

 
 
aperol-spritz
 
 

Igår kväll firade jag en lyckad lämning med att köpa fredagsblommor och dricka Aperol Spritz på kvällen med mitt hjärta. Och så åt vi italienskt och satt flera timmar vid köksbordet och diskuterade träning, semestrar, aktier, personlighetstyper och karriärer. En riktigt bra fredagskväll, med andra ord.

 

Denna morgon vaknade jag och Fredrik tidigt och klev upp för frukost. Åt overnight oats med vaniljsmak toppat med kanelstekta äpplen. Just nu? Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Birdy – Skinny Love och redigerar bilder. Väntar på att gymmet ska öppna och så ska vi träna kort innan hemfärd mot Skaraborg. Fint det.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Aperol Spritz, Skinny Love och hemfärd.

  1. Hoppas ni får en fin helg, vädret ser ut att bli fantastiskt här utanför fönstret! Kram och tack för all inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *