Att ha träffat Bianca.

 
 
bianca-001
 
 

Idag förmiddag har jag och Fredrik myst med Bianca. Och hennes mamma såklart; Sarah.
Bianca kom till världen den 18:e augusti och det är något speciellt när ens allra bästa vän får sitt första barn. Jag har ju känt Sarah sedan jag var 2 år gammal och att få vara med när hon blir mamma är en märklig upplevelse – och cirka hur häftig som helst. Sarah och Joakim är de coolaste föräldrar jag träffat och deras lilla mirakel Bianca är så himla söt. Idag låg hon mest hopkurad på mitt bröst och sov medan vi tog ikapp senaste tid och hade en riktigt härlig förmiddag. Sedan innan jag och Fredrik skulle åka vidare vaknade hon och levererade den ena skeptiska minen efter den andra. Bebisar alltså – deras uttryck kan vara bland det roligaste som finns.

 

Ja,

jag är ingen barnmänniska direkt. Har aldrig varit och har generellt sett svårt för de flesta människor under 10 år. Men Bianca alltså, så himla söt och jag är väldigt glad över att få vara en del i hennes liv ♥

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha träffat Bianca.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *