Konstnatten.

 
 
konstnatten-004

konstnatten-002

konstnatten-001

konstnatten-003

konstnatten-009

konstnatten-006

konstnatten-007

konstnatten-005

konstnatten-008

konstnatten-010

konstnatten-012

konstnatten-011

 
 

Under lördag eftermiddag och sen kväll åkte vi runt på fenomenet ”Konstnatten”. Ett event som sker en gång per år i mina hemtrakter och där små ställen runt om Falköping och Tidaholm öppnar upp. Här kan man beskåda konst av alla dess slag. Tavlor, skulpturer, keramik, dans, foto, virkning, matlagning och hembakat i alla dess former. Här kan man också besöka handelsträdgårdar och frossa i skördetidens finaste produkter.

 

Jag och Fredrik mötte upp Linn och Mikael och sedan åkte vi runt till de olika platserna. Mötte även upp mamma på några ställen och pappa på ytterligare några. Totalt finns över 100 stycken utställare och vi hann väl med ca 10 stycken under kvällen – det finns så mycket att se! Favoriterna var en plats i en ladugård som bjöd på ett charmigt café och diverse konst så som silversmide, keramik och vackra tavlor. Även den gamla kvarnen där det såldes hembakta kakor i lösvikt gick inte av för hackor. Eller handelsträdgården som bjöd på en Mamma Mia-uppvisning och sålde växter, inlagd gurka och saft.

 

Ja,

vi spenderade kvällen och en bit in på natten med att åka runt och frossa i konst och gott att äta. Ett riktigt härligt tidsfördriv en lördag, om ni frågar mig.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *