Annas Adventskalender – Lucka #3.

stronger
 

God morgon fina ni och Glad Tredje Advent! Idag ska jag ha en riktigt mysig adventsdag med julmarknad, pepparkaksbak och det årliga ätandet av lutfisk. Gillar ni lutfisk? Jag som är uppväxt med rätten tycker att den hör julen till och att det är otroligt gott. Som tur är har jag vänner som tycker likadant.

 

Nåväl, nog om lutfisk. Det är ju 3:e advent och det innebär ny lucka i kalendern!

Denna gång är det återigen underbara STRONGER som är samarbetspartner. Förra året var ni många som önskade vinna och i år ger de alltså chansen till er att återigen tävla om dessa underbara träningskläder. Som ni vet är jag en riktigt trogen anhängare av detta märke och tycker att de är en utav få producenter som lyckas leverera träningskläder (och främst träningstights) i världsklass. Snygga mönster, tacksamma skärningar och tillverkade i ett material som inte blir genomskinligt. Med andra ord slipper man tros-chock på gymmet. Riktigt, riktigt bra.

 

I dagens lucka ligger ett valfrit set (träningsbyxor + sportBH) från STRONGER, värde 1000kr. För några dagar sedan lanserade de deras nya kollektion WINTER16/17 så nu finns hur mycket snygga varianter som helst att välja bland!

 

För att vara med och tävla om denna fantastiska lucka vill jag att du:

1. Går in på Strongers hemsida HÄR och väljer ett set som du gärna hade velat ha. Skriv sedan i kommentarsfältet vilket set du hade önskat dig.

 

En lycklig vinnare dras sedan på fredag, 16:e december.

TÄVLINGEN AVSLUTAD
Lycka till ♥

 

Ps. Vill du har mer inspiration och se de senaste kollektionerna. Följ Stronger på Instagram (@stronger) eller på Facebook HÄR.

 
signatur
 

Rekommenderade inlägg

79 kommentarer till “Annas Adventskalender – Lucka #3.

 1. Åh! HURRA! Stronger är mitt absoluta favoritmärke, du som tipsat om dessutom så tack. Har två par tights hemma redan och har önskat mig Marquina 2.0 av maken i julklapp. OM jag nu skulle ha turen att vinna skulle jag nog vilja shoppa setet ”Night Forest”. Sjukt snyggt och SJUKT bra träningskläder.💪🏼👊🏽👌🏽 Håller tummar och tår!

 2. SÅ glad över denna tävling! Har önskat mig ett par tights från Stronger två jular i rad nu men inte fått dem. Skulle jag bli den lyckliga vinnaren önskar jag mig tightsen och sport-bh:n ”Amazona” i storlek M. Så förbaskat snygga! Hoppas på tredje gången gillt nu 😀

 3. Åh vilken underbar tävling! Fiji-sättet hade gjort mig själaglad om jag vann. Jag ska precis få barn och jag längtar som en tok till vårens löprundor, tänk att då få springa i detta snygga sätt! Vilken motivation! 🤗

 4. Jag hade gärna velat ha setet Militia i stl M! Förstår att det är ett bra märke och håller tummarna för att jag får chansen att träna i dem!

 5. Konstigt nog har jag aldrig smakat lutfisk, jag som älskar fisk 🙈

  Vilken tävling! Om jag vann skulle jag önska setet ”Vietnam”, så grymt snyggt!

 6. Som jag har suktat efter dessa underbara träningskläder! Tänk att ha ett par tights som man blir glad bara av att ta på sig. Återhämtar mig efter utmattningssymptom om en lagom dos träning ingår i min ”komma tillbaka men smartare och mer ödmjuk inför min kropp”. Vad skulle kunna vara en bättre pepp än ”Night Forest”-setet 😍

 7. Åååå, jag hoppas på bättre tur i år. Jag skulle gärna vilja utmana mig i vår i ett snyggt set av Militia strl xl.

 8. Åh, älskar deras tights men har bara ett par än så länge.
  Om jag vann skulle jag vilja ha nykomlingen Night Forest. Grym färgkombination och passform.
  Perfekt motivation inför min kommande träningsutmaning 🙂
  Ha en fin tredje advent <3

 9. Skulle vara härlig att få lite träningskläder, har precis kommit igång med träningen igen efter ett långt(!) uppehåll så lite extra pepp och motivation skulle inte vara fel:)

 10. Alltså jag har spanat in deras kläder så länge och tycker att mönstret Militia är supersnygga! 😍 Håller tummarna för att jag vinner ett set i stl M och blir snyggast på gymmet! 💪🏼 / Carolina

 11. Åh vilken härlig tävling! Vietnam stl S ser helt magiskt ut och skulle passa så ypperligt nu när jag har en tre månaders träningsutmaning framför mig!
  Önskar dig en fin tredje advent och jag håller tummarna!

  Kramar Frida

 12. Åååh älskar deras träningskläder!! Skulle så gärna vilja ha amazona från den nya kollektionen med sportbh och byxor. Eller Fiji kollektionen. Jag älskar att träna och att få nya träningskläder skulle ge mig ny motivation 😄😍❤👐 hoppas verkligen att jag vinner för drömmen att ha nya snygga träningskläder😍

 13. Hej!
  Jag skulle välja Midsummer. För om jag börjat träna ordentligt nu kan jag vara i form lagom till midsommar 😉
  Hälsningar,
  Margot

 14. Wow!!! vilken underbar tävling. Har önskat mig dessa träningskläder sedan första gången du tipsade om dem, fantastiska mönster/färger. Night forest är en utav favoriterna om jag skulle vinna. Ha en fortsatt trevlig advent och tack för en jättemysig blogg. Häls Annelie

 15. Åh hoppades att det skulle komma en tävling med Stronger! Träningsbyxa och sport-bh med mönstret Militia står högst upp på min önskelista i år. Himla snygg vinterkollektion måste jag säga! 🙂 Behöver verkligen nya träningskläder så jag håller tummarna.

 16. Herregud, dessa underbara kläder! Denna för tillfället avdankade tvåbarns-mamman suktar efter ”Night Forest” =D. Lite pepp att komma igång igen. KRAM!

 17. Jag tycker att ”Hero” är enkelt och snyggt som passar till det mesta. Skulle bli glad och överraskad om det blev jag som vann denna dress!

 18. Åh vilken perfekt tävling! Jag som precis har hittat tillbaka till träningen och hittat glädjen i den, det skulle ju vara så bra att vinna den här tävlingen och få några snygga träningskläder 😍 För det är ju så, i några snygga träningskläder så känns träningen roligare! Jag önskar att vinna Amazonas! Ha det bra 😄

 19. Jag har precis börjat gympa i sal
  men min outfit är från nittio-tal
  Jag ett exempel av STRONGER önskar pröva
  så att jag får den fina lilla ”röva”

  Alla är superfina men Night Forrest sticker ut lite extra ☺

 20. Underbar tävling . Ska äntligen komma igång med träningen på gym igen. De enda som fungerar och hjälper mig i vardagen . Att få träna i ett snyggt Amazon set hade vart en stor bonus.
  Kram å god jul .

 21. Hej Anna!

  Jag har haft väldigt ont i min kropp sen 2014 men har nu äntligen hittat tillbaks både kroppsligen och minst sagt själsligt. Sen 6 månader tillbaks tränar jag numera 4 dagar i veckan på gymmet. Idag har jag redan kommit så långt att jag har en kropp som inte har ont längre och lite härliga muskler på det också! =)
  Nu har man ju spanat på gymkläder lite mer och hört talas om dessa magiska tights genom din blogg tidigare. Hade önskat mig Militia tightsen i Small om jag hade haft äran att vinna =)
  God Jul & Ett Gott nytt friskt härligt 2017 !!

 22. Åh, jag hoppas jag har bättre tur detta året 😛✊🏻
  Skulle sååå gärna vilja vinna ett set i printet Night forest!! Hoppas hoppas!!!

 23. Otroligt fräsiga träningskläder 🙂
  Jag vill gärna vara med och tävla om ett set till min dotter. Night forest i stl S passar nog henne.

 24. Åh, night forest var ju fantastiskt läckert. Behöver en nypepp till träning och detta hade garanterat gett mig energi till att sätta igång på allvar igen 🙂

 25. Vilken härlig tävling! Om jag skulle vinna hade jag önskat mig ”Amazona”. Behöver nya snygga träningskläder till våren när det är dags att köra igång igen! ha en underbar jul och ett gott nytt år!

 26. Vilken underbar tredje advents-lucka! Jag har suktat efter setet aloha, i storlek XS, superlänge och det skulle passa extra bra nu då jag fick ett hål i mina nuvarande träningstight tidigare i veckan.

 27. Jag har många gånger kollat på Strongers träningskläder men det har aldrig blivit av att jag köpt. Nu håller jag tummarna för att vinna;)
  Militia och Vietnamn är lika snygga. Bestäm du….:)

 28. Tack för en mysig och inspirerande blogg! Det fina adventserbjudandet tredje advent och därmed lucka tre är verkligen super!! Vilket pepp att börja träningen på det nya året med så ursnygga kläder! Deras kollektion med så många snygga looks gör valet svårt, men OM jag skulle vinna skulle jag vilja glänsa som en ”HERO”! 😉

 29. Skulle vilja vinna setet snow leopard storlek small! Hade varit en perfekt julklapp och nya träningskläder ger mig alltid mer motivation.

 30. God kväll och vilken möjlighet till inspiration och träningsglädje 😍. Setet ”vietnam” (medium) skulle vara en härlig exotisk grönska till mina power walks i granskogen hemmavid.

  Håller tummar & tår / Elinor

 31. Min sambo älskar sina Stronger-tights så det hade blivit den ultimats julklappen till henne. Jag tror att hon skulle vilja ha Amazona.

 32. Vilka fina träningskläder! Har planer på att börja med Military fitness efter nyår och vad skulle vara mer passande än Militia, så det är vad jag hoppas på.

 33. Wow!🌟👌🏻
  Så snygga! Detta är mitt första möte med Stronger… Jag önskar mig ett set ”Militia” om jag skulle ha turen att vinna!❤️

 34. Tror att jag hade känt mig snyggast på gymmet med Marquina 2.0! Då hade jag nog inte ställt mig i en hörna och hoppats att andra inte ser mig………

 35. Vilken fantastisk tävling du har Anna! Jag skulle gärna vilja vinna ett set med Night forest, så snyggt på både strosande barnvagnspromenader, tuffa CrossFit-pass eller mysa i hemma. Hade nog kunna bära dem jämt faktisk….
  Trevlig Lucia.
  Mvh Cecilia

 36. Jag hat haft RN väntad belöning till mig själv då jag nått mitt delmål gällande träning / vikt, är ett set Amazona. Är inte där riktigt än men.,, är på god väg och tänker jag ät värd fr ändå:-) Stl M

 37. Oj. Jösses Amalia – det här vill jag inte missa. Jag har just sagt ’Hej’ till träningen igen så ett set ’Aloha’ skulle sitta som en smäck 🙂

 38. Galet fin tävling!! Har under hösten kommit igång igen med träning efter sjukdom och behöver verkligen en uppdatering av garderoben. Loose tank black med Vietnam tights och sport-bh tror jag hade varit helt perfekt, verkar vara så fin kvalité. Kram!

 39. Det fanns massa fina set! Tror jag skulle valt setet Genesis om jag vann! Fina träningskläder ger alltid lite mer motivation 🙂

 40. Hej!

  Om jag skulle vinna så skulle jag välja Milita i strl xs.
  Inte till mig utan jag skulle ge det till våran dotter som jag tycker förtjänar det där lilla extra när hon sliter med sista året på gymnasiet och jobbar extra när hon kan.

  Ha det gott!

  Med vänlig hälsning: Jessica

 41. Vad glad jag hade blivit om jag vinner träningskläder i mönstret Amazona. Träningen blir ju så mycket roligare när man har snygga träningskläder! Hoppas hoppas!

 42. Amazona vore drömmen, så fina. Håller tummarna! Gillar verkligen din blogg, går in varje dag.
  Bra blandning av allt. Tack:)

 43. Åh! Vad skulle kunna passa bättre än Militia när man försöker komma igång med Crossfit! Varför inte gå all in när man väl bestämt sig för att verkligen TRÄNA😀

 44. Jag ser ofta folk på gymmen med dessa byxor, men har ännu inte vågat skaffa mig ett par egna. Skulle jag nu få chans att vinna ett par så skulle jag vilja ha byxan Night Forest. Den är mönstrad, det händer roliga saker i den, men den är ändå i en diskret färgsättning. Passar mig alldeles utmärkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *