Att vara lite off

 

Natten till måndag slog ”kristallsjukan” till med full kraft. Detta resulterade i en ambulansfärd till akuten under måndag eftermiddag och sedan dess har jag i princip varit sängliggandes. På akuten gjordes det blodprov, ekg och magnetröntken på hjärnan. Dock var provresultaten bra och läkarna kunde med all säkerhet konstatera att det var kristallerna i hörselgångarna som ännu en gång trilskades.

Blev hemskickad och här befinner jag mig nu med order om vila och återhämtning. Ni förstår säkert att jag inte kan uppdatera bloggen som vanligt nu. Men jag hoppas ni hänger kvar så hörs vi igen när jag blivit bättre.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att vara lite off

  1. Åh nej! Året kunde börjat bättre! Krya på dig, du är snart tillbaka efter lite vila och återhämtning!
    Va rädd om dig!
    Stor kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *