Att ha genomfört det andra fystestet.

 

 

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan skrev det HÄR inlägget. Då skedde starten för det 4 veckor långa BootCamp:et som vi skulle genomföra. Och idag? Idag var det dags för Fystest nr 2. Det fystest som svart på vitt skulle säga om de senaste veckornas träning gett resultat. Och jag kan älska det där – när saker och ting blir mätbart. För då blir det på riktigt och man har ett tydligt mål att kämpa för. Det viktigaste under dessa 4 veckor har såklart varit att ha roligt, men vi har också haft som fokus att utvecklas, lära oss nytt och hela tiden utmana oss själva. Och SOM vi har utvecklats!

Idag gjorde vi alltså samma fystest som vi gjorde för fyra veckor sedan. Samma övningar, samma tid men med andra förutsättningar. Idag var vi starkare, rörligare och mer uthålliga än för 4 veckor sedan. Fantastiskt att se! Under totalt 10 minuter sjukt effektiv träning genomförde vi:

2 minuter RODD

2 minuter “specialarmhävningar med kettlebell”

2 minuter marklyft

2 minuter overhead squat

2 minuter burpees med press

 

Och vi alla slog våra gamla siffror. Så himla härligt! Är sjukt nöjd med dessa veckor, att få träna med dessa fantastiska människor under ledning av EMIL har verkligen varit veckans höjdpunkt och jag ser redan nu fram emot att köra ytterligare ett CAMP.

 

Ja,

BootCamp alltså. Bästa sättet för min egen del att utvecklas på. Både mentalt och fysiskt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *